OPUŠTENO UOČI FINALA

Ovako partnerice naših nogometaša krate vrijeme u Moskvi

14.07.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Podršku našim veličanstvenimm reprezentativcima s tribina će u nedjelju dati i njihove lijepe supruge i djevojke. Provjerili smo kako one krate vrijeme u Moskvi dok oni treniraju i spremaju taktiku za obračun s Francuzima

Supruga Domagoja Vide, Ivana Vida, iskoristila je boravak u ruskoj prijestolnici za obnovu garderobe, a u šoping je povela i sina. Prema fotografiji koju je Ivana objavila na Instagramu, čini se da bi mališan koji je ukrao šou nakon pobjede naše reprezentacije u polufinalu s Englezima, radije trčkarao s tatom po travnjaku.

Svak u svom filmu 💆🏻‍♀️☀️

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

Sa svoje dvoje djece, Josipa Perišić uživa u turističkom razgledavanju Moskve, što je i ovjekovječila fotografijom ispred jednog od najprepoznatljivijih motiva glavnog ruskog grada - katedrale sv. Vasilija Blaženog.

Red square❤️ #beautiful

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Zgodna Dubrovkinja Adriana Đurđević, koja je u Moskvu doputovala dati podršku svom dečku Duji Ćaleta-Caru, stremi ka visinama. Svoj ponos Adriana je prvo izrazila penjanjem na betonski stupić na Crvenom trgu u hrvatskom dresu, a potom se s prijateljicama Andreom i Marijanom dala u obilazak moskovskih tornjeva i promatranje ruske prijestolnice iz ptičje perspektive.

Lijepa Istijanka Franka Batelić, koja s Vedranom Ćorlukom uskoro planira vjenčanje, u Moskvi je s prijateljicom Ornelom, bivšom stanarkom Big Brother kuće. Dobro raspoložene djevojke u petak su se odlično provele na koncertu Guns N' Rosesa u Moskvi, na kojega su sudeći po videu s Instagram Storiesa, zalutale.

Obilazak turističkih znamenitosti Moskve, Franka je ostavila za subotu.

Москва в ❤️ #bigthingsahead

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on