Danska, GRČKA, BRUNEJI ILI VELIKA BRITANIJA

Maštate o udaji za princa? Nekom će se snovi ostvariti jer ovo su trenutno najpoželjniji neženje na svijetu

05.02.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon što je u svibnju prošle godine princ Harry, jedan od najpoželjnijih neženja kada je riječ o pripadnicima kraljevske obitelji, ostao bez titule ozakonivši svoju vezu s Meghan Markle, obožavateljice diljem svijeta krenule su u potragu za njegovim nasljednicima. Posao im je olakšao magazin Tatler te je pronašao petero trenutno najpoželjnijih neženja diljem svijeta, koji zahvaljujući svojim precima imaju važne titule

Magazin Tatler u svom je posljednjem broju objavio popis trenutno najpoželjnijih i najtraženijih neženja na svijetu, koji uz ime imaju i neku od mnogobrojnih kraljevskih titula. Na svoje su time došle djevojke koje su od malih nogu maštale o svom princu i kraljevskom vjenčanju, a nekima od njih taj će se san i ostvariti. Evo o kojim je neženjama riječ:

Louis Spencer, vikont od Althorpa (24)

  • +3
Louis Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi među njima zasigurno je atraktivni bratić princa Harryja, 24-godišnji Louis Spencer. Riječ je o četvrtom djetetu i jedinom sinu Charlesa Spencera, devetog po redu grofa Spencera, brata princeze Diane. Louis je odrastao uz tri starije sestre, manekenku Kitty Spencer te Elizu i Ameliju, no unatoč tome što je najmlađi, zbog britanskih zakona upravo će on naslijediti očeva imanja, kao i titulu grofa.

Louis je rođen i odrastao u Westminsteru, dio je života proveo u Cape Townu, a trenutno studira na fakultetu u Edinburghu. Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu zapeo je mnogima za oko na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Princ Mateen od Bruneja (27)

Princ Mateen od Bruneja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Deseto dijete i četvrti sin sultana Hassanala Bolkiaha i njegove druge supruge, 27-godišnji je princ Mateen. Na otoku Borneu pohađao je najbolje škole, a potom je u Velikoj Britaniji završio The Royal Military Academy Sandhurst. Uz sve to, o međunarodnoj politici učio je na King's Collegeu prije negoli je diplomirao afričku i orijentalnu kulturu.

Nedavno se kvalificirao kao vojni pilot RAF-a te je čak nagrađen značkom RAF Wing Badge. Na Instagramu ima milijun obožavatelja koje redovito nagrađuje selfiejima na kojima pozira golog torza.

Charles Manners, markiz od Granbyja (19)

Charles Manners, markiz od Granbyja Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Najstariji sin Davida Mannersa, jedanaestog vojvode od Rutlanda, i njegove supruge Emme Manners 19-godišnji je Charles Manners, s titulom markiz od Granbyja. Charles je odrastao uz starije sestre Violet, Alice i Elizu te mlađeg brata Huga, a kao najstariji sin upravo će on naslijediti očevu titulu, kao i dvorac Belvoir u Leicerstershireu.

Trenutno studira business management na fakultetu u Newcastleu, a na veliku žalost obožavateljica, profil na Instagramu zatvoren mu je za javnost.

Princ Constantine-Alexios od Grčke (20)

Princ Constantine-Alexios od Grčke Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Među najpoželjnijim neženjama našao se i 20-godišnji Constantine-Alexios, najstariji sin prijestolonasljednika Pavlosa i princeze Marie-Chantal od Grčke. On je drugi u nasljedstvu za tron, a cijela njegova obitelj bliska je s britanskom kraljevskom obitelji te je princ William njegov krsni kum.

Princu Constantine-Alexiosu nadimak je Tino, a rođen je u New Yorku, u kojem su mu živjeli roditelji u vrijeme njegova rođenja, no 2004. godine preselili su u London kako bi djeca dobila najbolje moguće školovanje. Na Instagramu ima gotovo 100 tisuća pratitelja, a trenutno studira na fakultetu Georgetown u Washingtonu.

Princ Nikolai od Danske (19)

  • +7
Danski princ Nikolai Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

19-godišnji sin princa Joachima i vojvotkinje od Frederiksborga, Alexandre, 19-godišnji je Nikolai, koji uz titulu danskog princa ima onu grofa od Monpezata. Nikolai je trenutno sedmi u liniji za nasljeđe danskog trona, a prošle godine, zahvaljujući svom izgledu, potpisao je ugovor s modnom agencijom Scoop Models u Danskoj.

Da je izrazito tražen u modnom svijetu, govori i to da je s Carom Delevingne snimio kampanju za Burberry, ali i nosio reviju s Kate Moss i Naomi Campbell.