OBJAVLJENA SMINKA

Ovako je izgledao napad na šetača pasa Lady Gage: Za otete ljubimce nudi pozamašan novčani iznos

26.02.2021 u 19:57

Bionic
Reading

Slavna pop zvijezda ovih je dana doživjela pravu noćnu moru tijekom boravka u Rimu. Njezina dva od tri francuska buldoga imena Koji i Gustav su oteti, a osoba koja je brinula o njima zadobila je teške ozljede. Nesretan događaj u Zapadnom Hollywoodu zabilježen je kamerama, a policija je sada objavila snimku

Kao i svaki puta do sada, Lady Gaga angažirala je 30- godišnjeg Ryana Fischera kako bi čuvao i vodio u šetnju njezina tri voljena psa – Kojia, Gustava i Miss Asiju.

U neposrednoj blizini svog doma na Zapadnom Hollywoodu Fischer je upucan, a dva od tri psa pop zvijezde razbojnici su oteli. Shrvana viješću, Gaga je ponudila čak pola milijuna dolara, odnosno nešto više od tri milijuna kuna kako bi joj kućni ljubimci bili vraćeni.

  • +3
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lokalna policija sada je objavila snimku čina koji se dogodio u srijedu, a za koji su glavni krivci još uvijek nepoznata dva muškarca koja su upucavši Gaginog člana osoblja i otevši njezina dva psa napustili mjesto zločina u bijelom BMW-u.

Snimka nadzorne kamere koju je lokalna policija objavila jasno prikazuje šetača kojeg presreće automobil, a jedan od dvojice maskiranih napadača ga ranjava te otima kućne ljubimce.

New video shows attack on Lady Gaga’s dog walker in Hollywood Izvor: Društvene mreže / Autor: ABC7

'Upucali su me. O moj Bože, upucali su me! Molim vas, pomozite mi. Krvarim iz prsa! Ukrali su dva psa, francuska buldoga. To su psi Lady Gage', može se čuti u objavljenoj snimci.

Policija je kasnije rekla da je Fischer bio pri svijesti kada su došli na intervenciju te da se očekuje da će preživjeti iako je zadobio ozbiljne prostrjelne rane.