KOJI I GUSTAV

Hoće li biti dovoljno? Lady Gaga nudi nagradu od 3 milijuna kuna da joj vrate otete ljubimce

25.02.2021 u 18:43

Bionic
Reading

Pravu noćnu moru proživljava pjevačica Lady Gaga nakon što su njezini voljeni psi Koji i Gustav oteti, a šetač pasa, zadužen za njih, ubijen nasred ulice. Njezin treći pas, Miss Asia, uspio je pobjeći u cijeloj situaciji i policija ga je pronašla i vratila pjevačici, a ona sada traži da joj se njezini voljeni psi vrate

Njezin boravak u Rimu trebao je obilježiti njezin novi imidž, no odlazak u Italiju sada je Lady Gagi ostavio gorak okus u ustima. Kao i svaki put do sada, pjevačica je angažirala 30-godišnjeg Ryana Fischera kako bi čuvao i vodio u šetnju njezina tri voljena psa - Kojia, Gustava i Miss Asiju.

No, ovoga puta nešto je pošlo krivo. Šetač pasa zaskočen je jučer nešto prije 22 satai ubijen sa četiri metka, a njezini psi Koji i Gustav su ukradeni. Jedina koja je uspjela pobjeći otmičarima je Miss Asia, koju je naknadno pronašla policija i vratila kući.

  • +3
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jesu li ubojice znale da francuski buldozi pripadaju slavnoj pjevačici, ili ih je privukla činjenica da za njih mogu dobiti do 10 tisuća dolara, nije poznato, no pjevačica se pobrinula da joj njezini voljeni psi budu vraćeni. Lady Gaga ponudila je čak pola milijuna dolara, odnosno nešto više od 3 milijuna kuna da joj Koji i Gustav budu vraćeni.

Nažalost, jedan život je izgubljen, a hoće li se psi vratiti kući, tek ćemo vidjeti.