AMAZONOV ADUT

Ovako izgleda Dubrovnik u traileru za novu sezonu 'Jacka Ryana'

31.05.2023 u 21:10

Bionic
Reading

Stigao je prvi foršpan za četvrtu i posljednju sezonu Amazonove visokobudžetne serije ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ koja se lani snimala i u Dubrovniku

Serija prikazuje neustrašivog CIA-inog čovjeka Johna Krasinskog kako kreće u svoju najopasniju misiju dosad, a odvijala se i u Dubrovniku.

Friško objavljeni foršpan za novu sezonu Amazonove sezone jasno prikazuje vizure grada kao i scene iz nove sezone prepune akcije. Uz Krasinskog, stalnu glučamku postavu serije čine glumci poput Wendella Piercea, Michaela Kellyja, Betty Gabriel i Abbie Cornish, a u novoj sezoni pridružuju im se Michael Peña i Louis Ozawa.

JACK RYAN Season 4 Trailer (2023) John Krasinski, Action Series Izvor: Društvene mreže / Autor: Movue Coverage

Radnja posljednje sezone serije usredotočena je na novog vršitelja dužnosti, zamjenika ravnatelja CIA-e Jacka Ryana koji ima zadatak otkriti unutarnju korupciju i pritom otkriva niz sumnjivih operacija koje bi mogle otkriti ranjivost SAD-a. Dok Ryan i njegov tim istražuju koliko je duboka korupcija, on otkriva daleko goru stvarnost - spajanje narkokartela s terorističkom organizacijom.

Posljednja sezona serije ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ debitirat će 30. lipnja na Prime Videu, a sastoji se od šest epizoda, s dvije epizode koje se premijerno prikazuju svakog petka do finala serije, 14. srpnja.

  • +5
Snimanje serije 'Jack Ryan' u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL