PRVI IZLAZAK

Ovako 17 dana nakon poroda izgleda poznata pjevačica

28.01.2017 u 20:07

Bionic
Reading

Iako je rodila prije nešto više od dva tjedna, pjevačica Pamela Ramljak u potpunosti je vratila svoju liniju kakvu je imala prije trudnoće. Majka malenog Antuna svojim se obožavateljima pohvalila izgledom, ali i prvim izlaskom nakon poroda - s prijateljicama u kino

'Nakon 17 dana mama izlazi iz kuće u kino sa curama...e kako male stvari vesele. Vjerojatno ću zvati svakih pola sata muža što njih dvojica rade, ali iskreno lijepo je oprati kosu i staviti maskaru i sjajilo. Poljubac svima', napisala je na svom Instagram profilu pjevačica Pamela Ramljak koja je prije samo 17 dana rodila svog prvog sina Antuna. Kao jedan od hashtagova, Pamela je napisala #gotmywaistback, odnosno 'vratio mi se struk'.

 Prije 17 dana, Pamela Ramljak rodila je malog Antuna 

Jednostavno sve na svijetu ❤ #samogagledam #slatkišmamin #babyboy #love #mum❤️ #antun

A photo posted by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Za večernji izlazak u kino s prijateljicama, Pamela je odjenula majicu koju je zataknula u mini suknju i sve upotpunila čizmama iznad koljena. Onaj tko ne zna da je ova pjevačica nedavno prvi puta postala majka, po ovoj fotografiji to nikada ne bi ni zaključio, jer je Pamela zaista vratila svoju liniju prije porođaja.

Pamela i njezin suprug Mladen Salajster u braku su tri godine, a ove su godine napokon i prvi puta iskusili čari roditeljstva. 36-godišnja pjevačica je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

 Pjevačica nekoliko dana prije poroda... 

 ...i 17 dana nakon poroda