ELLIPTIGO BICIKL

Ovaj se trening itekako isplatio: Jennifer Lopez održava formu na neobičnom biciklu od 25 tisuća kuna

13.07.2020 u 11:59

Bionic
Reading

Treninge u teretani ili one u kućnoj atmosferi i improvizirane u dvorištu, Jennifer Lopez ovoga je puta zamijenila vožnjom na popularnom ElliptiGo biciklu, koji je u posljednje vrijeme postao pravi hit u svijetu, što i ne treba čuditi budući da se njegovim korištenjem sagorijeva 33 posto više kalorija nego tijekom vožnje običnog bicikla

Da voli raznolikost i da joj ostati u top formi iznimno važno, latino diva Jennifer Lopez pokazala je još jednom. Paparazzi su je snimili nedaleko njezina obiteljskog doma u Miamiju kako s dvojicom tjelohranitelja biciklira prema obližnjoj plaži, a nakon što su napravili poveći krug, krenuli su prema kući.

No, Jennifer Lopez nije odabrala običan bicikl, već ultimativni hit - eliptični bicikl pod nazivom ElliptiGo Bike čija je cijena najskupljeg modela, kojeg upravo ona ima, 25 tisuća kuna. Posebnost ovog modela je u tome što istim upravljate dok stojite na postoljima za noge koje morate pokretati da bi se bicikl kretao. Kako stoji na službenim stranicama, ElliptiGo sagorijeva čak 33 posto više kalorija nego vožnja biciklom, stoga ne čudi što se je zapeo za oko i slavnoj pjevačici i glumici.

Kao i obično, i ovoga je puta Jennifer Lopez dobro pazila u čemu će vježbati, itekako svjesna da paparazzi nikada ne spavaju, stoga je odabrala crni sportski grudnjak i tajice s uzorkom, kosu je zalizala, a preko lica je stavila zaštitnu masku popularnog tie-dye uzorka.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia