OVOME SE NIJE NADALA

Ovaj rođendan neće joj ostati u lijepom sjećanju: Zbog koronavirusa u bolnici završila i legendarna Milka Babović

28.10.2020 u 15:53

Bionic
Reading

Milki Babović, legendarnoj televizijskoj sportskoj novinarki, čijih se televizijskih prijenosa, osobito onih vezanih uz klizanje, i danas sjećaju mnogi, 92. rođendan i neće ostati u lijepom sjećanju

Kako piše Jutarnji list, Milka Babović ovog je utorka, 27. listopada, proslavila svoj 92. rođendan, no on joj zasigurno neće ostati u lijepom sjećanju. Zbog zdravstvenih tegoba, gospođa Babović hospitalizirana je prije petnaestak dana, a dan nakon rođendanske fešte, koja se na kraju nije održala, prebačena je u Kliničku bolnicu Dubrava.

Naime, Milka Babović pokupila je koronavirus, a zbog svojeg godišta spada u najrizičniju skupinu, stoga je hospitalizirana. Kako piše Jutarnji list, insajderske informacije iz 'kovid bolnice' govore u korist Milke Babović, koja se dobro oporavlja.

Inače, nekako u ovo doba i prošle je godine izbjegla tragediju u posljednji tren kada je na nju naletio automobil

'Nažalost, prije nekoliko dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno strogo zavikala 'ne smijete tako'. Ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada', otkrila je prošle godine Milka Babović i šokirala sve.