PSI I MAČKE SU OUT?

Ova je životinja postala hit među domaćim glumcima

25.08.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Osim što ih povezuje glumačko iskustvo i karijera, od sada Enis Bešlagić i Ornela Vištica imaju još jednu poveznicu. Naime uvijek dobro raspoloženi bosanskohercegovački glumac nabavio je nedavno nova tri kućna ljubimca, a zanimljivo je da je u isto vrijeme to napravila i njegova kolegica Ornela. Evo o kojim je životinjama riječ i zašto ih toliko obožavaju

'Ovo su moje tri konstitutivne kornjače. Samo spavaju i jedu', napisao je ispod fotografije objavljene na profilu na Instagramu Enis Bešlagić.

Ovo su moje tri konstitutivne kornjače 😃👍 Samo spavaju i jedu 😊

Objavu dijeli Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi)

Brojni obožavatelji oduševljeno su komentirali njegove nove kućne ljubimce, a među komentatorima se našla i njegova kolegica Ornela Vištica.

'Jesi vidio moje? Odoše svaka u svom smjeru, tri', napisala je 27-godišnja Mostarka, koja je i sama nekoliko sati prije Enisa pokazala svoje tri kornjače.

Njezine su, za razliku od njegovih, ipak nešto veće te ih je glumica pustila da uživaju u prostranom dvorištu na travi. Izgleda kako su se kornjačice tome jako razveselile te je svaka krenula na svoju stranu, što je nasmijalo našu poznatu glumicu. 

'Odoše mi kornjače na tri strane', napisala je tada simpatična brineta.

Izgleda kako psi i mačke više nisu omiljeni kućni ljubimci, već su u modu došle mini kornjače.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL