18. svibnja

Otrovna Kristina dolazi u Tvornicu kulture

07.03.2024 u 11:51

Bionic
Reading

Tvornica kulture, Zagreb // subota 18. svibnja 2024.

Zagrebačka Otrovna Kristina vraća se na scenu koncertom u Tvornici kulture u subotu 18. svibnja 2024.

Fantastična hard rock trojka koju predvodi Niko Potočnjak (Seven That Spells, Jastreb) usuret koncertu poručuje: ‘Otrovna Kristina, ratnica rocka, vraća se u grad. Kako joj je vrijeme nepoznat pojam nećemo dosađivati dosadnom trivijom kad je zadnji put svirala i što je, u međuvremenu, radila. Pojačanim soničnim naoružanjem ona fanatično i čvrsto kreće u sveti rat protiv tišine', poručuje Otrovna Kristina ususret koncertu.

Otrovna Kristina - Poljubi me u treće oko Izvor: Društvene mreže

Debitantsko izdanje ‘Otrovna Kristina' objavljen je 2015. godine, a svaka od deset pjesama albuma dobila je i svoj videospot. Bend je u međuvremenu objavio dio pjesme ‘Pravila', kao i live verzije ‘Pobjeda života' i ‘Ja biram pakao', a hard rock trojka u Tvornici će predstaviti svoju buku.

Ulaznice za koncertu u Tvornici kulture dostupne su po early bird cijeni od 9 eura, a ta cijena će vrijediti do 31. ožujka. Nakon toga se cijena penje na 11 eura, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 14 eura. Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima.