tetovirani zavodnik

Otrov za žene: Megan Fox nije jedina, i druge su slavne ljepotice pale na šarm osebujnog repera

22.05.2020 u 06:38

Bionic
Reading

Reper i glumac tetoviranog torza, blijedog tena, naelektrizirane kose i vrlo ekscentričnog stila odijevanja privukao je svojim tajnim zavodničkim sposobnostima brojne slavne glazbenice, manekenke i glumice, pa ne čudi da je posljednja u nizu na njegov šarm pala i Megan Fox

Mnogi već danima diskutiraju o neočekivanom raspadu desetogodišnjeg braka Megan Fox i Briana Austina Greena. Sve je izglednije da je slavna ljepotica napustila supruga i oca svoje troje djece zbog mladog repera i glumca Machine Gun Kellyja.

On je prije atraktivne Megan hodao s brojnim slavnim damama, a njegov ukus za žene vrlo je raznolik. Na popisu onih s kojima se zabavljao našle su se mnoge glazbenice, a i neizostavna u kategoriji 'mlađe je slađe', glumica Kate Beckinsale.

Još u ožujku Kelly je viđen u prisnom druženju s modelom Sommer Ray. Ova atraktivna 23-godišnjakinja s reperom je bila u kratkoj avanturi, svega mjesec dana.

  • +8
Sve djevojke Machine Gun Kellyja Izvor: Profimedia / Autor: piper / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedugo prije toga Machine Gun Kelly vrijeme je provodio u ludim izlascima sa 16 godina starijom glumicom Kate Beckinsale, a koja je tada liječila rane zbog raspada prijašnje veze s Peteom Davidsonom. Kate je posljednjih godina poznata po brojnim ljubavnim odnosima s mnogo mlađim muškarcima.

Muzičarka Noah Cyrus pravila je društvom svom kolegi Kellyju kao službena pratnja na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy. Iako su na početku bili vrlo stidljivi prilikom dolaska na ceremoniju, kasnije su se opustili te spremno pozirali na crvenom tepihu.

Ove godine u veljači, dok se družio s brojnim drugim lijepim djevojkama, ovaj je 30-godišnjak bio iznimno blizak s pjevačicom Demi Lovato. Njihove zajedničke fotografije brzo su potaknule šuškanja da se nešto ‘kuha’ između njih, no oboje su bili dosta tajnoviti oko toga.

Zgodna DJ-ica Chantel Jeffries također je zapela za oko šarmeru Kellyju, a ako je suditi prema pisanju američkih tabloida, uspio ju je zavesti. Mediji su ih povezivali u ljeto prošle godine, a ova atraktivna 27-godišnjakinja prije toga hodala je s brojnim drugim reperima. Bila je u vezi i s Travisom Scotom, bivšim partnerom Kylie Kardashian.

Pjevačica Halsey s kolegom Machine Gunom viđena je nekoliko puta na društvenim događanjima, a iako su djelovali vrlo prisno, ona je odbacila šuškanja da su bili u vezi. Ipak, ovaj je samozatajni šarmer kasnije rekao da mu je vrlo privlačna te da između njih postoji kemija.

Prije pet godina, kada još nije bio toliko poznat svjetskoj javnosti, Kelly je hodao s pjevačicom Amber Rose. Iskre između njih počele su frcati nakon njezina prekida s Wiz Khalifom.

Žena o kojoj javnost ne zna gotovo ništa osim imena, Emma Cannon, reperova je bivša partnerica s kojom ima 12-godišnju kćer Casie. Pretpostavlja se da su bili u vezi od srednje škole te da im se neplanirano dogodilo dijete.

  • +5
Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: MPIFS / Capital pictures / Profimedia