NEOBIČAN ODABIR

Megan Fox zbog mladog je istetoviranog repera ostavila supruga nakon deset godina; evo tko je on

20.05.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Potpuno istetoviran torzo, plava naelektrizirana frizura, ekscentričan stil odijevanja, sve je izglednije, privukli su jednu od najzgodnijih žena na svijetu. Megan Fox odlučila je napustiti supruga nakon deset godina braka zbog četiri godine mlađeg repera

Iako sve do sada nije bio pretjerano poznat široj svjetskoj javnosti, ime Machine Gun Kelly posljednjih dana sve se češće provlači kroz medijske stupce. Riječ je o 30-godišnjem američkom reperu i glumcu koji je, izgleda, glavni razlog za prekid 16 godina dugog zajedničkog života Megan Fox i Briana Austina Greena.

Slavni supružnici razvode se nakon deset godina braka i šest godina veze, te će nastaviti zajedno odgajati svoja tri zajednička sina.

  • +5
Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: MPIFS / Capital pictures / Profimedia

Njegovo pravo ime je Colson Baker, rođen je u Teksasu, a u glazbene se vode bacio još kao tinejdžer. Pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly 2006. godine izdao je svoju prvi album, a nakon još četiri potpisao je ugovor s velikom glazbenom produkcijskom kućom Interscope Records. Danas iza sebe ima dva izdana albuma, a počeo se baviti i glumom. Dobio je nekoliko manjih uloga u filmovima ‘Beyond the Lights’, ‘Roadies’ i ‘Nerve’.

Priliku da se iskaže dobio je u filmu ‘Midnight In The Switchgrass’, a na setu je tada upoznao glumicu Megan Fox s kojom se očito jako zbližio. Zajedno su provodili sve pauze od snimanja, odlazili na ručkove i kave, a tada se očito dogodila kemija.

  • +4
Megan Fox i Brian Austin Green Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Nakon povratka sa snimanja, Megan Fox suprugu je priopćila da više ne želi biti u braku.

'Rekla je da se vratila kao potpuno druga osoba, da je na snimanju shvatila kako joj sloboda godi i kako bi željela prekinuti sve. Bio sam ljut i šokiran, no pokušao sam ostati pribran jer nije ona kriva što su joj se pojavili ti osjećaji. Na koncu, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom', pojadao se otkrivši da se razvodi 46-godišnji glumac Austin Brian.

O privatnom i ljubavnom životu mladog glumca i repera koji je navodno razdvojio dugogodišnje zvjezdane supružnike, ne zna se mnogo. Poznato je tek da iz bivše veze s Emmom Cannon ima 12-godišnju kćer Casie. Upravo u društvu djevojčice Kelly se često može vidjeti u svom kvartu u Los Angelesu. Zajedno provode mnogo vremena.

Reper Kelly poznat je po brojnim tetovažama, iscrtan mu je gotovo svaki djelić torza. Nosi vrlo ekstravagantne frizure, ponekad lakira nokte na rukama, a specifičan je i njegov stil odijevanja.