DRŽALI SU SE PRAVILA

Otkriveno zašto nakon 12. rođendana princ William više nije smio letjeti s obitelji

13.09.2023 u 20:32

Bionic
Reading

Kako je otkrio bivši pilot kraljevske obitelji, Graham Laurie, kada je napunio 12 godina princ William više nije mogao odlaziti na putovanja avionom ili helikopterom u kojem su se nalazili njegov otac, danas kralj Charles III, majka princeza Diana ili brat, princ Harry

Već se godinama nagađalo postoji li uistinu nepisano pravilo oko toga da nasljednici trona ne smiju letjeti zajedno. Sada je i ta situacija razjašnjena i to zahvaljujući bivšem pilotu kraljevske obitelji, Grahamu Laurieu, koji je gostovao u A Right Royal podcastu.

Bivši pilot otkrio je mnoge tajne vezane uz letenje, ali i potvrdio da je William, kao u to doba drugi u naslijeđu trona, morao letjeti u drugim avionima, a ne u onima u kojima su se nalazi njegovi roditelji i brat.

Pričajući o prevoženju četveročlane kraljevske obitelji na obiteljske praznike, Graham je prisustvovao onima kada su odlazili na ljetovanje na Mediteranu, u doba kada su još uvijek svi zajedno putovali.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

'Ja sam većinom radio na obiteljskim letovima na odmor, u kojima sam ih vozio na Mediteran. Tada su putovali svi zajedno - princ Charles i princeza Diana i njihovi sinovi, princ William i princ Harry. Tako je bilo sve do trenutka kada je William napunio 12 godina. Nakon toga morali su putovati različitim avionima, a ukoliko su željeli putovati zajedno, morali su imati pismeno odobrenje same kraljice', rekao je Graham i dodao:

'Tako smo na kraju, kada je William napunio 12, s jednim avionom u kojem je on letjeli iz jednog mjesta, a s njih troje u drugom avionu s drugog mjesta.'