PUSTILA JE HARRYJA SAMOG

Otkriveno zašto je Meghan Markle u posljednji tren otkazala svoj dolazak

20.01.2024 u 17:11

Bionic
Reading

Samostalni dolazak princa Harryja na 21. dodjelu nagrada Living Legends of Aviation na Beverly Hillsu odmah je potaknuo šuškanja, a javnost se pitala koji je to razlog mogao biti da Meghan Markle otkaže svoje pojavljivanje. Sada se otkrilo i zašto je tomu tako

Zračna akademija Kiddie Hawk prošlog je tjedna objavila da je princ Harry jedan od četvero ljudi koji su primljeni u Living Legends of Aviation. Nagrade se dodjeljuju u čast 'onima koji su značajno doprinijeli zrakoplovstvu/svemiru', a domaćin događaja je John Travolta, kao 'Službeni veleposlanik zrakoplovstva'.

Budući da je princ Harry služio kao pilot helikoptera tijekom desetljeća provedenih u britanskoj vojsci, leteći u misijama obuke u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji, kao i borbenim misijama u Afganistanu, ne čudi njegov odabir da dobije ovako važno priznanje.

No, sama nagrada pala je u drugi plan i to zbog sasvim opravdanog razloga - nedolaska Harryjeve supruge Meghan Markle, iako je ona potvrdila svoj dolazak.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: KarlLarsenPRphotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se nagađalo o tome koji bi mogli biti razlozi njezinog izostanka, isti su ubrzo otkriveni. Unatoč želji da se pojavi uz Harryja na njemu tako važnoj prigodi, Meghan je sve morala otkazati zato što se jedno od njihovo dvoje djece razboljelo.

Je li riječ o Archieju ili Lilibet i koje su ih zdravstvene tegobe snašle, za sada nije otkriveno.