FASHION WEEK

Otkriveno na čiji je poziv Jelena Karleuša završila na pisti pariškog Tjedna mode

04.03.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Srpska pjevačica Jelena Karleuša ovih je dana boravila u Parizu sa svojim kćerima, no razlog nije bio posjet znamenitostima francuske prijestolnice već njezin angažman na povratničkoj reviji modne kuće Vetements, ali i onoj koju je priredio Windowsen. Nakon svega, otkrila je sve i o zanimljivom susretu

Zajedno s glumicom Marciom Cross, zaručnicom Cristiana Ronalda, Georginom Rodriguez, ali i top modela poput Natalije Vodianove i Winnie Harlow, modnom pistom na povratničkoj reviji Vetementsa prošetala je i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Njezin angažman iznenadio je sve no ne i samu Karleušu, koja je s njima sklopila suradnju, baš poput svojih svjetski poznatih kolegica - Madonne, Nicki Minaj, Cardi B i Kendall Jenner.

Jelena Karleuša na reviji Vetementsa Izvor: Profimedia / Autor: Jana Call me J/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odjevena u crvene široke hlače i sivi jednostavni top, ozbiljna lica Karleuša je samouvjereno hodajući prošla po modnoj pisti, ponašajući se kao da je to nešto što radi svaki dan, osobito kada se zna da ju je, primjerice, iz prvog reda promatrala i slavna Cher.

Prema pisanju srpskih medija, dizajner Guram Gvasalia još se prošle jeseni susreo s Karleušom u sjedištu Vetementsa gdje se posljednjih mjeseci sve pripremalo kako bi revija protekla bez ijedne greške.

Osim na ovoj reviji, Karleuša je sudjelovala i na onoj Windowsena, gdje se susrela i sa stilistom Lady Gage, Nicolom Formichettijem, s kojim je u kontaktu već godinama, stoga nikoga ne bi čudila njihova suradnja.

Inače, povratnička revija Vetementsa održana je nakon punih pet godina pauze. Posljednja je prikazana za proljeće/ljeto 2019, nakon čega je gruzijski dizajner Demna Gvasalia, koji je brend osnovao s bratom Guramom, prihvatio ponudu kultne Balenciage te je zbog unosnog ugovora s prestižnom modnom kućom napustio obiteljski biznis.