SADA JE SVE POZNATO

Otkriveni svi detalji vezani uz veliki intervju koji Meghan Markle i princ Harry planiraju ekskluzivno dati Oprah Winfrey

17.02.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Veliki, ekskluzivni intervju koji će vojvotkinja i vojvoda od Sussexa dati slavnoj Oprah Winfrey emitirat će se 7. ožujka na CBS-u i trajat će punih 90 minuta. Pretpostavlja se kako će sve biti snimljeno već ovog tjedna, no još se ne zna hoće li se emitirati i u Velikoj Britaniji

Da će dati intervju takvoj svjetskoj faci, ali i da će u njemu otkriti ama baš sve detalje, uključujući i one o kraljevskoj obitelji, kraljica Elizabeta II nije imala pojma. Meghan Markle i princ Harry donijeli su još jednu kobnu odluku da kraljici neće unaprijed reći što planiraju, a njihova je namjera tijekom 90 minuta razgovora s Oprah Winfrey reći pa gotovo sve.

Ako je vjerovati pojedinim medijima, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ipak neće ići u detalje o razlozima koji su doveli do povijesnog Megxita, odnosno njihovog napuštanja kraljevske obitelji koje je najavljeno u siječnju 2020. Izvori bliski njima tvrde kako oni još uvijek imaju dobar odnos sa samom kraljicom, kao i da nisu imali nikakve obaveze unaprijed ikoga obavijestiti o svojim namjerama, prije negoli je javnost, ali i kraljevska obitelj o svemu doznala iz jedne obične objave za medije.

Kako je otkrila najbolja prijateljica Oprah Winfrey, Gayle King, slavnoj voditeljici data je potpuna sloboda oko odabira tema o kojima će pričati. 'Ovo je velika stvar i znam da Oprah radi na pitanjima cijeli vikend. Rečeno mi je da nema tabu teme. Može pitati što god želi.'

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U prvom dijelu intervju Oprah bi trebala s Meghan 'proći teme' od toga kada je postala članicom kraljevske obitelji, braku, majčinstvu, filantropiji, ali i kako funkcionira pod takvim intenzivnim pritiskom javnosti. U kasnijem dijelu će im se pridružiti i Harry, te će se priča nastaviti na njihovo preseljenju u Ameriku, budućnost i snove.

Odluka da pristanu na takvo što, posebice jer znaju da će time razljutiti, ali vjerojatno i osramotiti kraljevsku obitelj, bila je itekako riskantna, a sve će vrlo vjerojatno produbiti već i onako dubok jaz između Harryja i njegovog brata princa Williama.

  • +12
Modna izdanja Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Buckinghamska palača odbila je komentirati bilo što o intervjuu koji će se emitirati samo šest tjedana prije kraljičina 95. rođendana i uoči velike proslave za 100. rođendan princa Philipa.