SLUŽBENO JE

Nakon ovog više doista nema povratka: Meghan i Harry pristali su na intervju s Oprah Winfrey u kojem će otkriti baš sve

16.02.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Prvo su s javnosti podijelili dobro čuvanu tajnu, onu da je Meghan Markle ponovno trudna i da će maleni Archie postati stariji brat, a sada su šokirali ponajviše britansku javnost viješću da su pristali na ekskluzivni intervju s Oprah Winfrey, koji će se na CBS-u emitirati 7. ožujka

Buckinghamska i Kensingtonska palača zasigurno su loše primile vijest kako će Meghan Markle i princ Harry u primetimeu američke televizijske CBS dati ekskluzivni intervju Oprah Winfrey, u kojem će progovoriti baš o svemu i dotaknuti se tema koje su se gurale pod tepih.

'Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, o svim temama - od trenutka kada su odustali od kraljevskog života, o braku, majčinstvu, filantropiji, ali i kako se snalazi pod javnim pritiskom i znatiželjom. Kasnije će im se pridružiti i princ Harry, te će se dotaknuti njihovog preseljenja u Ameriku, kao i budućim željama i snovima', stoji u službenoj objavi CBS-a.

Cijeli intervju trajat će 90 minuta i emitirat će se u nedjeljuj 7. ožujka na CBS-u. Zapravo, nikoga ne treba čuditi što je upravo Oprah Winfrey pripala čast da dobije ekskluzivni intervju, budući da je upravo ona bila njihova gošća na vjenčanju u svibnju 2018., ali i živi nedaleko od njihovog doma u Santa Barbari. Čak je i slikovnica 'Duck! Rabbit!', koju je je Meghan čitala sinu na videu objavljenom povodom njegovog prvog rođendana u svibnju prošle godine, dar slavne televizijske voditeljice.

No, sve to moglo bi biti i njihovo konačno zbogom kraljevskoj obitelji, budući da bi zbog ovog mogli izgubiti posljednje kraljevske patronaže, koje su im još ostale. Podrazumijeva se da će kraljica od njih zatražiti da se odreknu svih pokroviteljstava povezanih s kraljevskom obitelji, a 36-godišnji princ Harry ostat će i bez tri posljednje vojne počasti i titule koje je imao.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia