STIŽE BEBA

Meghan Markle je trudna: Vijest o dolasku prinove potvrdio glasnogovornik para

14.02.2021 u 21:03

Bionic
Reading

Nakon što su prije gotovo godinu dana odstupili s kraljevskih dužnosti i novi dom pronašli u Americi, obitelj britanskog princa Harryja i Meghan Markle postati će bogatijom za novog člana. Njihov sinčić Archie uskoro će dobiti brata

Vijest o dolasku prinove američkom magazinu People potvrdio je glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

'Javnosti možemo potvrditi kako će Archie uskoro dobiti brata. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne kriju koliko su sretni', izjavio je glasnogovornik para.

Vijest o dolasku prinove uslijedila je gotovo godinu dana nakon što je par na vlastiti zahtjev odstupio s kraljevskih dužnosti, trajno se nastanio u Kaliforniji i potpisao unosan ugovor sa streaming servisom Netflix. Njihov sin Archie početkom svibnja proslavit će drugi rođendan.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U studenom prošle godine, bivša američka glumica javnosti je otkrila kako se u srpnju suočila s gubitkom djeteta. Supruga princa Harryja u svom je otvorenom pismu za New York Times opisala bolno iskustvo gubitka drugog djeteta i prijevremeni prekid trudnoće.

Njezina patnja mnoge je taknula do suza i rijetki su ostali imuni na njezinu hrabrost koja je bila itekako potrebna da s tako intimnim detaljima izađe u javnost.

'Dok sam hvatala prvorođeno dijete znala sam da gubim drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam mlohavost njegova dlana i poljubila mu zglobove, mokre od naših suza. Zureći u hladne bijele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam zamisliti kako ćemo ozdraviti', dio je traumatičnog pisma.