KOD NJIH NIŠTA NIJE SLUČAJNO

Otkriveno dublje značenje: Meghan Markle i princ Harry pomno su planirali datum objave druge trudnoće, ali i što će odjenuti za snimanje

15.02.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Da očekuju drugo dijete, točnije drugog sina, Meghan Markle i princ Harry odlučili su s javnosti podijeliti na Valentinovo. Možda to i ne bi toliko sve jako odjeknulo, da se ubrzo nije našla poveznica s nikad prežaljenom princezom Dianom

Maleni Archie 6. svibnja napunit će dvije godine, a upravo toliko će biti razlika između njega i njegovog brata koji bi se uskoro trebao roditi. Da čekaju prinovu, Meghan Markle i princ Harry otkrili su jučer, na samo Valentinovo, a sve ima puno veći i dublji značaj kada se zna da je princeza Diana otkrila da je trudna s drugim djetetom, Harryjem, na Valentinovo 1984. godine.

U arhivi je pronađen primjerak Daily Expressa u kojem je Dianina trudnoća objavljena službenom objavom Buckinghamske palače, a u kojoj je stajalo da su kraljica Elizabeta i princ Philip oduševljeni sretnom viješću, dodajući kako Diani, koja je tada imala 22 godine, sasvim svejedno hoće li biti dječak ili djevojčica.

U trenutku objave sretne vijesti princ William je imao 20 mjeseci, a Harry je rođen 15. rujna 1984. Sve se to nekako poklapa s novom trudnoćom Meghan Markle, no točan termin rođenja drugog sina nije poznat. Svoju trudnoću potvrdila je crno-bijelom fotografijom koju je snimio, s udaljenosti preko iPada, njihov fotograf Misan Harriman, a na njoj Meghan leži u bijeloj haljini na travi, držeći se rukom za trudnički trbuh, dok joj glava leži u krilu supruga koji je bosonog.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo u toj bijeloj haljini ima još posebnog značenja. Naime, upravo ta haljinu s potpisom Caroline Herrera, a koja doseže do poda, za Meghan je napravljena u njezinoj prvoj trudnoći sa malenim Archijem.

Inače, sretna vijest o novoj trudnoći došla je nakon što je krajem studenog, u iskrenom otvorenom pismu, objavljenom u New York Timesu, Meghan Markle otkrila kako je prošlog ljeta proživjela spontani pobačaj.

  • +12
Modna izdanja Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia