SRCE JOJ JE NA MJESTU

Otkriveni detalji tajnog susreta princeze Charlene s djecom

04.01.2022 u 18:12

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene od sredine je studenog hospitalizirana i to, nagađa se, u privatnoj bolnici u Švicarskoj, a tijekom blagdana, u najvećoj je tajnosti organiziran i njezin susret sa sedmogodišnjim blizancima

Dan prije Badnjaka, VIP vozilo u švicarske je Alpe odveo monegaškog princa Alberta, koji je u automobilu sjedio sa sedmogodišnjim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabriellom, a samo nekoliko minuta nakon podneva, osmijeh malim nasljednicima nije silazio s lica. U tom im se trenutku pridružila njihova majka, 43-godišnja princeza Charlene, koja ih je nakon pet tjedana napokon zagrlila.

To je bio ujedno i prvi susret s njima otkako se u studenom nakon višemjesečnog izbivanja vratila iz Južne Afrike u Monaco, a potom je hitno, zbog lošeg zdravstvenog stanja hospitalizirana.

Budući da nije bilo riječ samo o bolesti u fizičkom smislu, već i teškoj iscrpljenosti, isprva, dok terapija nije počela djelovati, Charlene nije smjela primati posjete. Fokus cijelog liječenja stavljen je na to da povrati svoju snagu, a nakon što je njezino stanje krenulo nabolje, dobila je priliku vidjeti svoju djecu i supruga.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blizanci su mami na dar dali crteže koje su sami napravili, a potom su zajedno ručali, igrali se, pjevali, ali i zajedno izrekli molitvu. Nakon četiri sata druženja, Charlene se morala teška srca oprostiti od djece. Novi susret održan je već 2. siječnja i to ponovno u tajnosti.

Kako je otkriveno, Albert i blizanci važan su dio njezinog oporavka te zajedno sudjeluju u obiteljskoj terapiji.