BIO JE PREZAHTJEVAN

Otkriven pravi razlog zašto je propao brak Brucea Willisa i Demi Moore

11.01.2019 u 14:41

Bionic
Reading

Ljubav rođena na crvenom tepihu ozakonjena je samo četiri mjeseca nakon tog sudbonosnog prvog susreta, a Bruce Willis i Demi Moore, unatoč konstantnim naporima tabloida da ih rastave, papire za razvod finalizirali su tek nakon 13 godina. Ipak, unatoč razvodu, par je ostao u izrazito prijateljskim odnosima, te se često zajedno druže

Davne 1987. godine, na premijeri filma 'Zasjeda', danas 63-godišnji Bruce Willis pao je na šarm sedam godina mlađe kolegice Demi Moore, koja je na crveni tepih stigla u pratnji tadašnjeg zaručnika, glumca Emiljia Esteveza. Koliko je strast bila jaka govori i to da je Estevez momentalno postao prošlost, a samo četiri mjeseca kasnije od tog sudbonosnog susreta, Bruce Willis i Demi Moore zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav u Las Vegasu.

  • +7
Bruce WIlis i Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Manje od godine kasnije, par je dobio i prvo dijete - djevojčicu koju su nazvali Rumer, a nakon nje su 1991. i 1994. stigle i Scout i Tallulah.

Iako se godinama prije negoli su se i službeno rastali nagađalo kako par i nije u najboljim odnosima, a još je 1993. godine Demi Moore za Vanity Fair kako mediji 'neće prestati sve dok jednog dana ne budu u pravu.' U ljeto 1998., nakon gotovo 11 godina braka mediji su napokon došli na svoje - par je najavio da kreću svatko svojim putem.

Pravi razlog nikada se nije doznao, no, nagađalo se kako je jedan od tih zgusnut raspored snimanja oboje glumaca zbog kojeg su sve manje vremena provodili zajedno. Neki su mediji pisali kako je Bruce Willis jednostavno toliko opsjednut drugim ženama, da nije mogao izdržati u braku i biti vjeran samo jednoj.

1996., u intervjuu za Playboy, Bruce Willis priznao je kako još nije upoznao ženu koja bi sama u potpunosti 'namirila' njegove seksualne prohtjeve: 'Što je točno brak? Pa ne postoji žena koja može zadovoljiti prirodni nagon koji se želi razmnožavati. Taj nagon ne nestaje samo zato što imaš troje, desetero ili stotinu djece. Sav trud je uzaludan jer mi smo životinje. Mi smo samo magarci u potrazi za hranom, ali i željni da svaku ženu koju ugledamo želimo odvesti u krevet. To je jednostavno programirano u našem genetskom kodu.''

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

👪

Objavu dijeli tallulah (@buuski)

Službeno su u braku, čemu se nitko nije nadao, proveli 13 godina, a i nakon razvoda ostali su bliski prijatelji, dijeleći skrbništvo nad kćerima. Koliko su ostali bliski govori i činjenica da i nakon što se Demi Moore pet godina kasnije udala za Ashtona Kutchera, Willis je znao s njima obiteljski izlaziti, a navodno podržava i njezinu novu vezu sa srpskom stilisticom.

U međuvremenu se i Bruce Willis oženio, ovoga puta glumicom i manekenkom Emmom Heming s kojom je dobio još dvije kćeri - Mabel (2012. godine) i Evelyn (2014. godine), a sve njegove kćeri, unatoč velikoj razlici u godinama, izrazito su povezane.