MALENI ACE

Otac u 90-oj: Bernie Ecclestone svijetu pokazao svog nasljednika

06.07.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Milijarder i nekadašnji čelnik Formule 1, domaćoj javnosti poznat i kao bivši hrvatski zet, svijetu je pokazao svojeg tek rođenog sina, malenog Acea kojeg je dobio s trećom suprugom, 44-godišnjom Fabianom Flosi

Britanska javnost jedva je dočekala da Bernie Ecclestone, nekadašnji čelnik Formule 1 i bivši suprug Slavice Radić, pokaže svog prvog muškog nasljednika, malenog Acea kojeg je sa 44-godišnjom suprugom Fabianom Flosi dobio u 90. godini svog života.

Treća supruga milijardera malenog Alexandera Charlesa Ecclestonea, koji je već dobio nadimak Ace, rodila je prošle srijede u Bernu, gdje Ecclestoneovi borave u karanteni u svom švicarskom domu, otkako je svijet zadesila pandemija koronavirusa.

Samo dva dana nakon rođenja zdravog dječaka, ponosni roditelji predstavili su ga svijetu, pristavši na stilizirane fotografije s malenim nasljednikom. Iako će u listopadu napuniti 90 godina, Bernie Ecclestone tvrdi kako je u potpunosti spreman za obaveze koje donosi novorođenče, a nada se i kako će mu ovoga puta sve biti lakše.

Da ima iskustva s djecom dobro je poznato budući da iz prvog braka s Ivy Bamford ima 65-godišnju Deborah, dok iz braka sa Slavicom Radić 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru, koje su mu pak podarile petero unučadi.

'Sve je prošlo u najbolje redu i sretan sam jako. Sada je sve drugačije, ja sam puno opušteniji i moj posao mi više ne stvara toliki pritisak, stoga mogu provesti više vremena s njim. Samo se nadam da ću poživjeti dovoljno dugo da uživam u njegovom odrastanju.'

S marketinškom direktoricom Fabianom Flosi vjenčao se 2012. godine, tri godine nakon što se razveo od Hrvatice Slavice Radić, a porod njegove treće supruge potrajao je tek 25 minuta.