NIJE TRENUTAK

Otac tek preminulog Vidoja Ristovića: 'Sva imovina mog sina je na moje ime. Sve je moje i ne znam o kakvom dijeljenju me pitate’

11.05.2022 u 21:37

Bionic
Reading

Obitelj tek preminulo Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Ristović, nema mira nakon njegove iznenadne smrti. Za srpske je medije sada ponovno dao izjavu Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, a dotaknuo se čestih pitanja o njegovoj imovini

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović poznatiji u beogradskim krugovima kao Miša Grof nakon svoje izjave da moli za mirnu i dostojanstvenu sahranu svoga sina, te razumijevanje medija za golemu tugu i šok s kojom se susrela cijela obitelj, ponovno je apelirao na iste.

Ovoga puta za srpski je portal mondo.rs prokomentirao učestale upite o podjeli imovine i tome hoće li što pripasti njegovoj snahi Nikolini Pišek Ristović.

‘Sva imovina mog sina je na moje ime, ne znam samo zašto se o tome sada priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Izgubio sam sina, ne razmišljam o imovini. Što se podjele imovine tiče sve je moje i ne znam o kakvom dijeljenju me pitate. Ne zanima me što se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam što očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem', kazao je Miša Grof piše mondo.rs.

Nikolina je s druge strane za isti portal prokomentirala da ni ona ne razmišlja o podijeli imovine, te i da će se time baviti kada prođe sahrana Vidoja Ristovića.

  • +14
Nikolina Ristović izlazi iz stana u kojem je živjela sa suprugom Vidojem Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo podijeliti imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stvarima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumijevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga radi senzacija', rekla je Nikolina.

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović i otac Une Sofije i Matee, koju je dobio u prvom braku, bit će pokopan 12. svibnja 2022. na beogradskom Novom groblju u 14.30. Podsjetimo, srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini života tijekom proteklog vikenda.

  • +3
Nikolina Ristović, Vidoje Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL