VIDOJE RISTOVIĆ

Državno odvjetništvo traži obdukciju, a o smrti supruga oglasila se i Nikolina Ristović

09.05.2022 u 13:02

Bionic
Reading

Nakon što je jučer potvrđena smrt Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Ristović i oca njezine kćerkice Une Sofije, oglasila se i sama voditeljica, a prema pisanju srpskih medija, državno odvjetništvo u Beogradu zatražilo je obdukciju

Malo je reći da je javnost ostala šokirana nakon što je jučer objavljeno da je suprug voditeljice Nikoline Ristović, Vidoje, preminuo u noći sa subote na nedjelju u 44. godini života. Iako su se pojedini mediji raspisali o tome da je smrt nastupila na stolu za masažu, to još nije službeno potvrđeno.

Srpski portal Nova.rs naveo je da državno odvjetništvo u Beogradu traži obdukciju i toksikološko vještačenje, pa se pretpostavlja da će nakon toga više informacija biti poznato i dostupno javnosti.

Isto tako, srpski mediji pišu da je Nikolina Ristović, čim je doznala za suprugovu smrt, otputovala u Beograd, a za portal Republika dala je i prvu službenu izjavu.

  • +3
Nikolina i Vidoje Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'Grozno se osjećam, skoro da jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali trenutno nisam u kući u kojoj sam ranije živjela. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala.'

Vidoje Ristović bio je u braku s TV voditeljicom Nikolinom Pišek od 2013. godine, a par je 2014. godine dobio kćer Unu Sofiju te su od tada živjeli na relaciji Beograd – Zagreb.