UOČI ISPADANJA

Otac poručio Eciji Ojdanić: 'Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples, još si daleko dogurala'

08.04.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Sa završetkom četvrte emisije, gledatelji 'Plesa sa zvijezdama' oprostili su se s još jednim parom, a najmanje bodova i sreće ove su nedjelje imali glumica Ecija Ojdanić i njezin plesni partner Marko Šapina, koji su svojim tangom otplesali iz showa

Tango je, čini se, bio poguban za glumicu Eciju Ojdanić i njezinog plesnog partnera Marka Šapinu. Iako su komentari na njihvou izvedbu bili i više nego dobri, pa je tako, primjerice, Dinko Bogdanić im rekao: 'Ovo je do sada vaš najbolji ples, čestitam. Ecija vrlo ste dobro vodili Marka. Najbolje do sada', no to sve ipak nije bilo dovoljno za prolaz dalje.

Da ipak nije razočarana ispadanjem, Ecija Ojdanić otkrila je i na svom Instagram profilu, gdje je napisala što sve doista misli.

'Tata me je nazvao jučer prije emisije i rekao: 'Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples. Još si daleko dogurala. I nemoj biti tužna ako ispadneš.' I tako i bi. Bila su ovo 2 i pol luda i intenzivna mjeseca. Još smo i dosta emisija preživjeli @maxus_sapina i ja zahvaljujući glasovima publike.

Ples je ozbiljna disciplina kojoj sam se veselila. I zahvalna sam da sam barem malo dublje zaronila u nju. Bilo je lijepo biti dijelom ove lude mašinerije. Držim fige svim preostalim kandidatima da što više napreduju i uživaju. A ja se idem vratiti u svoj život. A najprije na zasluženi odmor. Ljubi vas vaše veselo janje pred klanje.'

  • +32
Ples sa zvijezdama - 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Na njezin komentar oglasila se i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja je Eciji otkrila kako je to isto njezin otac rekao njoj kada je plesala, a glumica joj je odgovorila:

'Nevena Rendeli, ah ti naši očevi koji se više boje neuspjeha od nas.'