šesteroznamenkasti iznos

Otac Amy Winehouse tužio prijateljice pokojne kćeri jer su prodale njezine stvari i zadržale novac

03.11.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Amyna ljubavnica Catriona Gourlay i stilistica Naomi Parry navodno dobile dio od 3,3 milijuna funti prikupljenih tijekom aukcije na Beverly Hillsu 2021. godine

Mitch Winehouse, bivši taksist, želi vratiti novac za koji je rekao da bi trebao biti uplaćen u zakladu osnovanu u spomen sjećanja na njegovu kćer Amy Winehouse, piše Daily Mail. Dvije Amyne prijateljice tužio ih je Visokom sudu jer su, kako se tvrdi, zadržale zaradu od prodaje stvari slavne glazbenice.

Pjevačica je umrla od trovanja alkoholom 2011. u dobi od 27 godina, a haljina koju je Parry izradila, a koju je pjevačica nosila za svoj posljednji nastup u Beogradu, navodno je na aukciji postigla 200 tisuća funti. Tvrdi se da su među prodanim predmetima i bilješke koje je napisala zvijezda, javlja The Sun.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Novinama je iz zaklade 'Amy Winehouse' rečeno da su Catriona i Naomi također ove godine prodale više Amynih stvari. U njihovom priopćenju stoji: 'Dvije osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi su predmeti bili povezani s Amy. Ove godine stavile su više predmeta vezanih uz Amy na dražbu. Dvije dražbe su za svaku od njih ostvarile šesteroznamenkasti iznos'.

  • +3
Amy Winehouse Izvor: EPA / Autor: FRANTZESCO KANGARIS

Naomi je 2021. napisala knjigu o Amy koja je uključivala i poglavlje o Catrioni. U BBC-jevom dokumentarcu, Catriona je pričala pak o svojoj vezi s Amy, je izjavila: 'Naša je veza bila jedinstvena'. Inače, MailOnline je kontaktirao Zakladu Amy Winehouse za komentar, a kako navode nisu uspjeli kontaktirati Catrionu Gourlay i Naomi Parry za komentar, ali smatraju da je za očekivati da osporavaju ove tvrdnje.