ZAJEDNO IMAJU SINA

Osvojila ga je na prvi pogled: Tko je ljubav junaka utakmice Andreja Kramarića

28.11.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Dvostruki strijelac i junak pobjede hrvatske reprezentacije nad Kanadom, 31-godišnji nogometaš u sretnom je braku s Mijom Ćurković. Njihova veza započela je u ljeto 2017., godinu dana nakon što je on počeo igrati za njemački klub Hoffenheim

Nedugo nakon što je utakmica završena Andrej Kramarić je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj je suprugom Mijom i njihovim sinom Viktorom snimljen ispred križa. Upravo supruga, uz roditelje i sestru je njegova najveća i najglasnija podrška i navijačica.

S njom je posljednjih pet godina, točnije od 2017. godine kada je još igrao za njemački klub Hoffenheim i kada su, (budući da je Mia još uvijek studirala), bili u vezi na daljinu. Nakon što je ova velika zaljubljenica u životinje diplomirala na Studiju veterine u Zagrebu (ispite je polagala s odličnim ocjenama), preselila se u Heidelberg.

'Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', izjavio je ranije Kramarić.

Kad je krenuo lockdown uživali su u zajedničkom vremenu kuhajući, igrajući društvene igre, razgovarajući i vježbajući, a Andrej je priznao i da ga je izolacija naučila da je Mia uvijek smirena, vrijedna i k tome odlična kuharica. Pandemijski mjeseci dodatno su ih još više zbližili što je rezultiralo time da je prošle godine par podijelio radosne vijesti o iščekivanju prinove. Ubrzo su u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu izrekli sudbonosno 'da'. Sina Viktora su dočekali krajem kolovoza prošle godine, a ovog su ga proljeća i krstili te su se istog dana i crkveno vjenčali.

Inače, Miju društvene mreže ni najmanje ne zanimaju, s njezinih odjevnih kombinacija ne vrište obilježja poznatih dizajnerskih brendova, no ona je uvijek elegantna i izgleda fantastično na fotografijama s kojima publiku s vremena na vrijeme zna počastiti njezin dragi.

y

  • +3
Andrej Kramarić, Mia Ćurković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX