nogometaš bio na porodu

Veselje u domu Kramarićevih: Naš nogometni reprezentativac i supruga Mia dobili sina

27.08.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Mia Kramarić u Zagrebu je rodila zdravog sinčića, a Andrej je, kako se saznaje, bio prisutan na porodu, no dan kasnije, nakon kratke proslave, morao je otputovati za Njemačku jer njegov klub Hoffenheim ima utakmicu protiv Borussije

Još jedan u nizu od naših Vatrenih proširio je svoju obitelj. Andrej Kramarić i njegova supruga dočekali su rođenje prvog djeteta, a dječaku su ponosni roditelji izabrali ime Viktor, saznaje Večernji list.

Podsjetimo, par je otkrio da čeka prvo dijete krajem ožujka, samo nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici. U vezi su od 2017. godine, a Mia se prošle godine preselila Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu.

'Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', ispričao je tada Kramarić.

Mia i Andrej Kramarić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL