POJAČANJE

Osvježenje na HTV-u: Ovo je nova voditeljica Lota

04.10.2018 u 14:38

Bionic
Reading

Hrvatska radiotelevizija u subotu, 13. listopada na svom Prvom programu u udarnom terminu ekskluzivno predstavlja novo ruho megapopularne igre Loto 7. Umjesto 39 kuglica, koje su već mnogim hrvatskim gledateljima donijele (veću ili manju) sreću, odsad će se u bubnju nalaziti 35 kuglica, a uz to novost je i lice koje će gledatelji odsad moći pratiti

S prvom emisijom redizajniranog Lota HRT će ekskluzivno predstaviti i novu voditeljicu – atraktivnu 21-godišnju studenticu novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu Paulu Čatipović.

Paula je uz svoje je brojne studentske obveze dosad istodobno gradila uspješnu karijeru modela i prezenterice tjednih najava i događaja za internetsku verziju Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a 'Uspjeh'. Ima i glumačkog iskustva, a autorica je i objavljenog dječjeg romana 'Zajedno do kraja' te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku 'Sfera'.

Paula Čatipović Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Bjelovaru, izvrsno govori engleski i njemački jezik. Po horoskopu je blizanka, rođena 1997., a budući da pripada mladoj i svestranoj generaciji, ovladala je svim informatičkim vještinama i, prema vlastitim riječima, vješto se koristi društvenim mrežama za kreiranje, distribuciju, nalaženje i selekciju sadržaja pa je očito da njezino vrijeme tek dolazi, stoji u priopćenju.

'Za mene je uloga voditeljice Lota nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike se isplatio. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Profesionalni tim na čelu s voditeljicom projekta Elizabeth Homsi pomogao mi je da se maksimalno pripremim i spremno dočekam svoju prvu emisiju. Veselim se prvoj emisiji 13. listopada. Sve je spremno za nova druženja', izjavila je Paula Čatipović, nova voditeljica Lota.