reputacija

Osveta se servira hladna: Može li Taylor Swift potpuno uništiti Kim Kardashian?

23.04.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Na posljednjem albumu popularne glazbenice našla se pjesma koja govori o propalom prijateljstvu koje joj je uništilo ugled. Obožavateljima nije dugo trebalo da shvate da tekst govori o Kim Kardashian, a kolika je snaga pjesme pokazuju i brojevi

Album 'Reputation' bio je pun gnjeva prema onima koji su pokušavali uništiti ugled glazbenice iz Pennsylvanije, pritom misleći prvenstveno na Kanyea Westa, a na najnovijem albumu osvanula je i pjesma iz čijeg je naziva jasno da je na red za osvetu stigla i njegova tadašnja supruga Kim Kardashian.

U tek četiri dana pjesma je prikupila više od 180.000 pregleda, a naziv 'thanK you aIMee' jasno pokazuje da je Aimee zapravo netko naziva Kim, tko drugi nego Kim Kardashian?

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U pjesmi govori o svađi koju je imala s djevojkom Aimee u mladim danima, a navedenu Aimee optužuje da je širila negativne priče o njoj te time pokušavala naštetiti njezinoj reputaciji: 'Dok si mi ti zadavala udarce, ja sam nešto gradila', otpjevala je Taylor Swift u novoj pjesmi, a sve kako bi se naposljetku i zahvalila: 'Izgradila sam nasljeđe koje ne možeš poništiti/ Ali kad brojim ožiljke, postoji trenutak istine/ da ne bi bilo ovoga da nije bilo tebe.'

Stihovi ustvari govore o skandaloznom ponašanju Kanyea Westa koji je 2009. uništio govor glazbenice na dodjeli nagrada, a onda i o Kim koja je stala na stranu tadašnjeg supruga.

Nije dugo trebalo da se 'Swifties' (zajednica obožavatelja Taylor Swift) okrenu protiv Kim te da ispod njezinih objava krenu pisati stihove pjesme 'thanK you aIMee'. Društvene su mreže prepune komentara koji slave način na koji joj se glazbenica obratila poduzetnici, a Kim Kardashian nedavno je viđena kako napušta studio emisije 'Jimmy Kimmel Live!' kroz stražnja vrata kako bi izbjegla susret s novinarima i paparazzima.

Taylor Swift - thanK you aIMee Izvor: Društvene mreže / Autor: Taylor Swift

Ono što najviše brine Kardashian je i značajan pad broja pratitelja na Instagramu!

Reality zvijezda izgubila je više od 100.000 pratitelja! Prošlog mjeseca na Instagramu ju je pratilo čak više od 364 milijuna računa, no broj je pao na 363 milijuna.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia