'thanK you aIMee'

Taylor Swift se osvetila Kim Kardashian: U pjesmi joj je rekla baš sve

20.04.2024 u 16:25

Bionic
Reading

Nakon što je 19. travnja objavljen najavljeni album, samo dva sata nakon što se pojavio na glazbenim servisima, Taylor Swift je objavila i drugi dio albuma! U pjesmama se dotaknula bivših ljubavi, ali i bivših prijateljstava

Američka glazbenica Taylor Swift poznata je da se svojim bivšim ljubavima obraća pjesmama jer, kako kaže, tako otpušta svu bol i liječi slomljeno srce. Na posljednjem se albumu našla i jedna 'prava osvetnička pjesma' posvećena bivšoj prijateljici - Kim Kardashian.

Odmah po izlasku albuma, mnogima je za oko zapela pjesma 'thanK you aIMee', a prema istaknutim slovima bilo je lako za shvatiti da je pjesma namijenjena Kim, a dobro se zna da je Kim samo jedna!

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Drama između Kim i Taylor nastala je još 2009. godine, no sve je 'zakuhao' Kanye West. Tada je Kanye na dodjeli VMA nagrada pripremio pravi mali skandal prekinuvši govor glazbenice izjavivši da je Beyoncé trebala osvojiti tu nagradu umjesto nje. Kanye se naknadno i ispričao, a onda je 2016. izbacio svoj album 'Life of Pablo' s pjesmom u kojoj tvrdi da je baš on zaslužan za uspjeh glazbenice koja trenutno ispisuje povijest.

Kim je tada tvrdila da je Taylor znala za sporne stihove, što je pjevačica zanijekala, no mnogi su se tada okrenuli protiv Taylor. Slavnom je paru odgovorila albumom 'Reputation', a sada i novom pjesmom.

Taylor Swift - thanK you aIMee Izvor: Društvene mreže / Autor: Taylor Swift

U pjesmi govori o svađi koju je imala s djevojkom Aimee u mladim danima, a navedenu Aimee optužuje da je 'nahuškala' masu protiv nje: 'Dok si mi ti zadavala udarce, ja sam nešto gradila', otpjevala je Taylor referirajući se na svoj golemi uspjeh i veliku zajednicu obožavatelja.

'Napisala sam tisuću pjesama koje tebi nisu cool/ Izgradila sam nasljeđe koje ne možeš poništiti/ Ali kad brojim ožiljke, postoji trenutak istine/ da ne bi bilo ovoga da nije bilo tebe', stoji u jednom dijelu poručivši popularnoj Kardashianki da će i njezina djeca pjevati ovu pjesmu: 'I jednog dana, tvoje dijete dođe kući pjevajući pjesmu za koju ćemo samo nas dvije znati da je o tebi.'

  • +3
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia