SAMO NAKLAPANJA

Ovim je potezom Meghan Markle demantirala sve napise o trudnoći

13.07.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Najvjerniji pratitelji događanja u najpoznatijoj kraljevskoj obitelji na svijetu, onoj britanskoj, ne prestaju nagađati kako je vojvotkinja od Sussexa, samo dva mjeseca nakon udaje za princa Harryja, trudna. Ipak, sve teorije pale su im u vodu samo jednim potezom

Vjerojatno većina novopečenih supružnika, ukoliko ih za brak nije požurila trudnoća, već se u prvim tjednima braka susreću barem jednom s pitanjem - kada će prinova. Slično nije zaobišlo ni Meghan Markle i princa Harryja, koji su se vjenčali u svibnju, a ovih dana krenula su i nagađanja da vojvotkinja od Sussexa u drugom stanju.

Tijekom svog službenog posjeta Dublinu, na primanju u Britanskoj ambasadi, Meghan Markle jednim je potezom stala na kraj svim glasinama. Naime, nakon reda govorancije, prisutnima su podijeljene čaše sa šampanjcem, a nakon što je nazdravila, Meghan je snimljena kako istu ispija.

Feeling Friday like... 🥂 (📷 Getty)

Objavu dijeli Red Magazine (@redmagazine)

Društvene mreže odmah su se užarile, a mnogi su odmah zaključili kako će do njezine trudnoće čini se još morati malo pričekati. No, bilo je i onih koji su primjetili kako je Meghan otpila tek maleni gutljaj šampanjca, nakon čega je odložila čašu, te su po tome zaključili kako je ona ipak trudna, no ne želi to još podijeliti sa javnosti.

Nije trebalo proći dugo da se u cijelu priču upletu i kladionice i postave dobre omjere kojima omogućuju svojim vjernim posjetiteljima da se klade na mjesec, ali i godinu, kada će princ Harry i Meghan Markle prvi puta postati roditelji.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia