ŽENSKO FINALE WIMBLEDONA

Prvi zajednički izlazak šogorica bez muževa: Meghan je došla bodriti prijateljicu Serenu

14.07.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Po svoj osmi naslov Wimbeldona, američka tenisačica Serena Williams stigla je tek godinu dana od poroda, a u finalu s Njemicom Angeliquom Kerbe uživa i kraljevsku podršku

Vojvotkinja od Sussexa i vojvotkinja od Cambridgea za svoj prvi zajednički izlazak bez muževa odabrale su žensko finale Wimbeldona.

Na njemu će Meghan Markle bodriti svoju prijateljicu Serenu Williams, koju je razveselila svojim dolaskom.

Serena je s mužem Alexisom Ohanianom bila gošća na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja, a tenisačicu je oduševila najava da će vojvotkinja doći gledati njezinu igru u finalu Wimbledona.

Meghan je Wimbeldon posjetila tek nekoliko puta, dok je njezina šogorica Kate Middleton pokroviteljica All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, koji je organizator ovog najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu.

Kate je, otkako se udala za Princa Willima, čest gost i snažna podrška turniru, a 2013. godine preuzela je i funkciju pokroviteljice All England kluba od kraljice Elizabete II.

Za dolazak na završnicu ženskog dijela turnira, Kate je odabrala elegantnu bijelu haljinu, dok se Meghan odlučila za široke bijele hlače u kombinaciji s prugastom plavo-bijelom košuljom.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia