SRETNI VEĆ 30-AK GODINA

Osmijesi na licima: Sonja i Gordan Jandroković često se pojavljuju u javnosti, a sinoć su bili na premijeri predstave

09.10.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog sabora jedan je od domaćih političara koji se nerijetko pojavi sa svojom suprugom na kakvom javnom događaju. Ovog vikenda uživali su na prvoj ovosezonskoj premijeri Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

Dobro raspoloženi par rado su pozirali pred kamerama fotoreportera. Vrlo često ih se može sresti u kazalištu, koje vole pohoditi. I za ovu priliku su se modno uskladili pa je uz supruga Gordana u crnom odijelu s bijelom košuljom, Sonja Jandroković izabrala odabrala svijetlo plavu haljinu s naglašenim gornjim dijelom u području dekoltea, uz koju je uparila crni sako i salonke u špic.

Premda jedan od istaknutijih HDZ-ovaca izrazito čuva privatnost svoje obitelji, neke stvari su ipak poznate. Podsjetimo, ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali. Vjenčali su se 1994. te su ponosni roditelji sinova Mihaela i Jurice te kćeri Klare koja je pažnju medija privukla tijekom parlamentarnih izbora prije dvije godine, kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a. Sonja je oftalmologinja i doktorica znanosti te je rođena u Pekingu kao dijete diplomata.

'Svađamo se najčešće zbog stvari koje nismo uspjeli sasvim razjasniti. Gordan kaže točno što misli, tako i radi, dok ja mislim da on mora osjetiti što ja zapravo mislim. Ali, to su razlike između ženskog i muškog mozga. Ja sam temperamentna, on je temperamentan, apsolutno moramo konfrontirati stavove. Ali, brzo to riješimo. Ja se nikad ne durim, premda puno češće on kaže 'ajmo se pomiriti'', ispričala je ranije za Jutarnji list. Nikad im se, rekla je, nije dogodila kriza u kojoj ne bi dugo razgovarali, to joj se čini kao apsolutni gubitak vremena.

Dodala je i da smatra da je 'tolerancija stup braka, baš kao i poštovanje partnera iz čega izlazi vjera u drugoga'. Inače, zanimljiv je podatak i da je Sonja sestrična hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

  • +15
Premijera drame Don Juan u HNK Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh