odlično su se zabavljali

Dobro raspoloženi Gordan Jandroković i supruga u rijetkom zajedničkom izlasku

27.07.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Na svečano otvorenje Pelješkog mosta u utorak poslijepodne stigli su mnogi pripadnici državnog vrha. Predsjednik Hrvatskog sabora pojavio se sa suprugom Sonjom, koju ne viđamo često

Bračni par Jandroković na svečanosti je bio smješten između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, u istom redu u kojem se nalazila i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Tijekom cijele ceremonije vidjelo se da su dobro raspoloženi.

Supružnici su pri dolasku, a prije početka svečanosti, pozirali pokraj Rimčeve Nevere, a Sonja Jandroković se istaknula elegantnom odjevnom kombinacijom u dugoj tamnoplavoj haljini s remenom na struku i svijetlim sandalama. Kombinaciju je podigla zanimljivom ogrlicom.

Podsjetimo, Gordan i Sonja u braku su od 1994. te imaju sinove Mihaela i Juricu i kćer Klaru. Svojedobno je otkrila da ga je upoznala u Malinskoj na Krku. Primijetila ga je 'jer je lijepo skakao na glavu u more'.

'Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me to što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav pretvorila se u dugu, kvalitetnu... I troje djece', ispričala je ranije za Jutarnji list.

Inače, Sonja Jandroković je oftalmologinja i doktorica znanosti te je rođena u Pekingu kao dijete diplomata. Mnogi ne znaju da je ona sestrična hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića (kći je Milanovićeva ujaka).

  • +22
Svečano otvaranje Pelješkog mosta Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic