in vs. Out

Visoke potpetice vraćaju se na modnu scenu, a ova tri modela najljepša su koje možete odabrati

11.01.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Visoke pete konačno su se vratile, ako je za suditi po najnovijim dizajnerskim kolekcijama i stajlinzima modnih znalaca i influencera na društvenim mrežama. No, iako se pete vraćaju na modnu pozornicu, neke modele u godini pred nama ćemo viđati svugdje dok neke modele slobodno ostavite na dnu ormara

Ova godina donosi poprilično uzbudljive promjene po pitanju mode i trendova, a visoke pete postat će sve važnijim dio garderobe.

Naime, nakon dvije godine vladavine isključivo udobne i praktične obuće, modni svijet doživljava velike promjene, a kada se radi o dotjeravanju, nemoguće je pretjerati. 'Manje je više' definitivno ne vrijedi u mjesecima pred nama, a uzbudljive visoke potpetice činit će okosnicu brojnih stajlinga. I dok će određena tri modela cipela na petu biti pravi vrući trend, druga tri modela ova sezona nije svrstala na listu poželjnih.

  • +7
Hit cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Trend su bajkovite cipele u Pepeljuga stilu, zaboravite na klasične salonke

Ove sezone važno je istaknuti se, a klasične salonke nisu više dovoljne. Bacite oko na modele s upečatljivim detaljima, poput mašni i sjajnih kamenčića.

Da bi bile u trendu, cipele za ovu sezonu jednostavno moraju privlačiti pažnju, a za istinski 'Pepeljuga trenutak' tu je model prozirnih cipelica.

  • +2
Trendovi cipela za 2022.: Cipele s mašnama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Cipele s upečatljivim oblikom pete, zaboravite na blok potpetice

Ovaj model cipela nastavlja niz upečatljivih modela, a posebno oblikovana potpetica pravi je magnet za poglede. Posebni oblici pete trenutno su vrlo popularni, i to zahvaljujući brendovima kao što su The Attico i Amina Muaddi, a ovi modeli također pretvaraju minimalistički dizajn u komade koji podsjećaju na male komade nakita.

Šljokice su veliki hit, a modeli od brušene kože

Najljepše cipele s visokim potpeticama za nadolazeću sezonu mogu biti sve samo ne dosadne i monotone. A savršen izbor su svjetlucavi modeli prekriveni cirkonima i kamenčićima koje čine savršen odabir uz jednostavne modne kombinacije čineći doslovce sjajan modni dodatak.