PODRŠKA OCU

Majčinstvo joj godi: Nakon dugo vremena pojavila se Janica Kostelić i, moramo priznati, izgleda bolje no ikada

30.12.2022 u 09:26

Bionic
Reading

Iako se posljednjih godina gotovo u potpunosti povukla iz javnog života, dodjela nagrade Hrvatskog skijaškog saveza njezinom ocu Anti Kosteliću - Gipsu za životno djelo Anti Kosteliću - Gipsu, bila je povod koji Janica Kostelić nije mogla nikako propustiti

U Kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb Hrvatski skijaški savez dodijelio je nagradu za životno djelo Anti Kosteliću - Gipsu, a uz članove njegove obitelji, suprugu Maricu i kći Janicu, svečanosti u nazočili su predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te brojni uzvanici.

A upravo je njegova kći, proslavljena skijašica Janica Kostelić, i privukla najviše pozornosti, budući da je posljednjih godina, otkako se povukla iz skijanja i postala majka dječaka Oskara, uistinu rijetko viđamo.

Odjevena u crnu haljinu sa svjetlucavim detaljima i crne salonke na visoku petu, Janica Kostelić odlučila se raspustiti svoju dugu plavu kosu, koja joj je u laganim valovima padala na ramena. Jedino što je bilo 'višak' sportski je sat na njezinoj ruci koji se baš i nije uklapao u cjelokupni dojam.

  • +2
Janica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Naša najuspješnija skijašica i jedna od najboljih sportašica svih vremena rodila je Oskara 1. siječnja 2019. postala je majka i to samo četiri dana prije svog 37. rođendana. Ime njegovog oca, kao i svoj privatni život, i dalje krije od javnosti, no zato ne krije koliko je sretna u toj svojoj ulozi.

Plavokosi dječačić postao je centar njezinog svijeta, a hoće li i on krenuti stopama majke, ali i ujaka, te se i sam baviti skijanjem, za sada nije poznato.