KRATKI PREDAH

Osjeća se odlično: Donna Vekić ponovo u svom najdražem kraju

11.09.2019 u 13:37

Bionic
Reading

U pauzama od svojih sportskih obaveza tenisačica je svratila u rodno mjesto. Donna Vekić napunila je baterije u Osijeku gdje je kada svrati najviše vremena provodi s onima koje ne vidi često - rodbinom i prijateljima. Svoju sreću zbog dolaska u grad u kojem je odrasla podijelila je, naravno, na društvenim mrežama

Prava je rijetkost u gustom rasporedu sezone vidjeti Donnu Vekić kod kuće budući da veći dio godine leti s kontinenta na kontinent, s turnira, na turnir.

'Osjećam se odlično u svom rodnom gradu Osijeku! Hvala Vam svima na podršci!', poručila je fanovima Donna Vekić. Najdražim mjestom 23-godišnja tenisačica prošetala je u sportsko elegantnom izdanju. Vječna traper jakna, trendi bijele tenisice, i suknji cvjetnog uzorka s volanima.

'Ne dolazim nažalost često u Osijek, ali nadam se da će to u budućnosti biti još češće. Ja stvarno uživam svaki trenutak što provodim ovdje sa svojom obitelji, a nadam se da ću i ubudućnosti moć još više promovirati sport, ne samo u Osijeku nego i u cijeloj Hrvatskoj', poručila je Donna ranije. Lijepa plavuša pravi je uzor mladima.

Sportska udruga Donna Tennis Team, koju vode njezini roditelji Igor i Brankica Vekić navodno će u naredne dvije godine u Osijeku izgraditi sportski teniski centar.

View this post on Instagram

New York new dress 💃🏼

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Zgodna Slavonka inače živi u Monaku, a otamo privlači pozornost i domaćih i svjetskih medija. Osvojila je svojedobno i simpatije glumca Hugha Granta, s kojim je razmijenila simpatične poruke, tj. statuse, na Twitteru. Javnost je godinama intrigirala njezina veza s kolegom Stanislasom Warwinkom s kojim je prekinula ovog proljeća.

View this post on Instagram

Great night at @tasteoftennis ! 💃🏼✨🌸

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on