DOGODOVŠTINE SA SETA

Ornela Vištica sasvim iskreno o dragom kolegi: 'Ogroman je, ima puno utakmica u nogama'

05.04.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Od popularne televizijske serije 'Larin izbor' prošlo je već sedam godina, a mnogima je ostala u sjećanju ljubavna priča između krčmarice i gatare Karmen i vlasnik konobe Alena. Njih su glumili Mladen Vulić Vula i Ornela Vištica koja se sa sjetom prisjetila rada na seriji i s karizmatičnim kolegom za kojeg je i ranije imala samo riječi hvale

'Jedan od najdražih kolega. U pripremnim fazama snimanja Larinog izbora Jelena i producenti su mi rekli kako snimam s Vulićem. Jedan dan su me odveli u prostoriju u kojoj je on sjedio s redateljem. Ugledala sam njegove ogromne #Čizme i opasnu #njušku i prvo što sam pomislila - a joj bojim se, a trebam biti ravnopravna s njim?! Jel ja to mogu? Ogroman je, ima puno utakmica u nogama, pojesti će me u kadru, ko' lav je. Pojma nemam koliko smo zajedno snimili scena oko stotinjak možda, ali znam da se set ljuljao od realnosti trenutka kad bi on zagalamio. Ispod opasne #njuške se krila emotivna ljudina od čovjeka i kolega koji me u svakom trenutku poštovao, čak kad smo radili i zahtjevnije scene u ludim uvjetima. Znao bi se šaliti kako se on zapravo boji mene kad viknem. Svaka scene je bila dogovorena i uvijek bi se držali dogovora. Njegova poznata prije #akcija je bila: 'Mala, slušaj me jer ja slušam tebe. Samo tako je sve uredu'. Koliko bi u sceni svašta izgovorili, toliko smo se prije i poslije scene uvijek uvažavali i poštovali. Voljeli smo raditi zajedno', napisala je Ornela Vištica na svom Instagram profilu pored fotografija na kojima pozira sa Mladenom Vulićem Vulom.

I prije je šarmantnog Županjca znala spominjati u svojim intervjuima.

'Cijenim Mladena Vulića kao glumca i partnera! Imam sreće što mogu snimati s njim. Savršeno se slažemo. Kad snimimo scenu, osjetim da je točna i da smo u tom trenutku dali sve od sebe i da smo bili iskreni', rekla je Ornela ranije.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL