naučila je uz nju

Ornela Vištica iznenadila fanove crticom posvećenoj svojoj mami i - juhi

07.01.2021 u 16:15

Bionic
Reading

Domaća glumica na društvenim mrežama najčešće pokazuje fotografije iz poslovne svakodnevice, posvete tragičnim događajima i osobama, dijeli fotografije s putovanja i svoje stavove, nerijetko se prisjeti prošlosti, objavljuje svoje pjesme, a pratitelje je zabavila i simpatičnom epizodom iz svog života

'Postoje super stvari koje sam naučila uz mamu. Naime, kad bi se netko od rodbine ili naših prijatelja razbolio, mama bi imala tu 'ludu' potrebu nositi u bolnicu svoju juhu. Te njene posudice, koje smo nosili u bolnicu, pa vraćali natrag, ta juha koja bi uvijek bila milimetar do vrha, s naglaskom kako moram držati ravno - posudu, da se ne bi prolila dok ona vozi. I uvijek bi se prepirala s doktorima, tvrdoglavo i uporno, da nas puste unutra i da predamo tu juhu bolesnoj njenoj teti, ujni, strini, stricu, ujaku', počela je Ornela Vištica najnoviju objavu na Instagramu.

  • +6
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

'Ponekad bi usred noći netko nazvao ili njena teta, izgovarala bi uvijek istu rečenicu: 'E sad ću ja kokošju juhu'. 'O ne, opet idemo u bolnicu u posjetu'. Prepirala bih se s njom, dobro možemo li kupiti sok i kekse kao ostali ljudi? Ne ne, to su umjetni sokovi, 'najvažnija je juha'. Bilo je ponekad mučno prolaziti pored tih bolesnika, s tim posudicama. Netko bi urlao od bolova, netko bi plakao, netko bi nas pozdravio. Uvijek je naglašavala kako moram ići s njom da vidim kako je ljudima teško u bolnicama i biti zahvalna što sam zdrava i jesti juhu. Sjećam se jednom je zaboravila isključiti ekspres lonac, skoro smo imali eksploziju u stanu. Sve zbog tih juha', opisala je u nastavku.

'Često smo odlazili u bolnicu na Bijelom brijegu u Mostaru. Stalno smo nosili te lončiće gore -dolje. A ona bi znala reći glasno, 'Nemoj se sramiti lončića i odmah pitaj bolesnika kako je, sve pozdravi, gledaj ove sestre, (odmah bi prokomentirala) , Evo vidiš, ova sestra presvlači tetu'. Najgore bi mi bilo kad bi me iz igre povukla i rekla kako idemo u neku posjetu. Često je odvozila ljude na preglede, na hitnu, svako malo bi netko zvao i neka nova drama bi se dogodila, a mama bi samo rekla 'Sad ću ja juhu'. Danas, shvaćam da sam ista ona, naporna svima s juhom. Kao da sam progutala njenu kazetu i ponavljam: Juha, juha, juha'', zaključila je objavu popularna Mostarka.