JOŠ JEDNA POTVRDA?

Ornela Vištica i Mate Janković: Zaljubljeni pogledi na setu kulinarskog showa

22.12.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Krajem studenog upravo je tportal ekskluzivno donio novu ljubavnu priču na društvenoj sceni - onu između glumice Ornele Vištice te chefa i promotora hrvatske gastronomije Mate Jankovića. Ljubav se, čini se, rodila na setu RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - peci!', što je vidljivo i po posljednjoj fotografiji koju je glumica objavila na Instagramu

Prošlo je točno mjesec dana otkako je tportal ekskluzivno donio vijest o novoj ljubavnoj priči na društvenoj sceni, čiji su glavni akteri glumica Ornela Vištica te chef i promotor hrvatske gastronomije Mate Janković. Snimljeni u intimnoj atmosferi jednog zagrebačkog kafića, bilo je itekako vidljivo da to nije samo prijateljska kava.

Iako niti jedno od njih nije željelo komentirati medijske upite o njihovoj vezi, nedavno su snimljeni u šetnji s prijateljicom na zagrebačkom Adventu, a sada je Ornela na svom Instagramu fotografijom potvrdila ono o čemu se govori - da se par upoznao na snimanju RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - peci!'.

  • +3
Poznati u showu 'Tri, dva, jedan – peci!' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Na njoj pozira dio ekipe koja je sudjelovala u showu, Ornela nasmijana čuči pored svog kolege, a Mate Janković sa strane sa smiješkom ju promatra.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Prije tri dana Ornela se putem svojih profila na društvenim mrežama obratila javnosti i poručila kako prolazi kroz dosta težak period u životu, no dalje se nije željela očitovati, iako je samo nekoliko sati nakon te objave nasmijana bila na premijeri filma Kristijana Milića 'Mrtve ribe'.

  • +23
Mate Janković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL