ODBROJAVANJE

Ornela tuguje zbog svršetka tajlandske bajke

19.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Posljednjih sati u BB kući, Ornela tuguje zbog izlaska, dok ostali stanari puno ravnodušnije dočekuju trenutak rastanka

Zadnji je dan tajlandskog Big Brothera. Tek sati dijele nas od spoznaje tko je peti BB milijunaš. Svi ovogodišnji stanari sanjali su da će upravo oni dočekati današnji dan unutar kuće. To je uspjelo tek (od vas) odabranoj četvorki – Kreši, Saši, Marku i Orneli.

tportal.hr

 Saša i Krešo u razgovoru

I kako ti naši finalisti provode posljednji dan u BB kući? Marko, koji je prespavao gotovo cijeli jučerašnji dan, to radi i danas. Saša nastavlja sa svojim traktatima o arhitekturi i projektima, a Krešo ga sluša. Ili barem glumi da ga sluša. Ornela, pak, jedina dama u finalu, tuguje zbog odlaska. Krivi Bigija što se prehladila zbog njegove klime, a mi sve mislimo da nije kriva klima za njen nos i crvene oči, već žalost i tuga. Tako je tek kratko vrijeme sudjelovala u razgovoru sa Sašom i Krešom o vanjskom svijetu, da bi ubrzo zatim pobjegla pakirati se.

U prividnoj opuštenosti koja vlada kućom osjeća se snažna sjeta. Čak i Bigijeve kamere kruže vrtom, kao da ga žele, osim na ekrane, upisati i u svoje memorije. Tajlandska BB bajka bliži se kraju. Koliko god težak bio život u izolaciji, toliko su ta gotovo četiri mjeseca bila jedinstven doživljaj svim stanarima. Puno su naučili o ljudima, još više o sebi samima. A jedan od naših četiriju finalista u skoro vrijeme imat će priliku naučiti i kako pametno potrošiti milijun i još ponešto kuna. Sve u svemu, izlet kakav se samo poželjeti može.