Ornela, naime, nikad nije čula za životinju koja se naziva morž, što je među stanarima izazvalo nevjericu i grohotno smijanje. Čak joj je Valerija, koja baš i nije sigurna tko su Lenny Kravitz i Michael Jackson, objasnila da je to ona životinja s kljovama s konzerve ribica Eva.

Kad su je upitali što je sob, također se jadna našla u nebranom grožđu. Ovaj ju je put na rješenje navodila Rina, pitajući je zar ne zna tko vuče saonice Djeda Mraza. Rina kaže da nije ni čudo što ne zna baš previše o životinjama jer nikad nije pogledala kultni crtić 'Kralj lavova'. Stanari su doslovno vrištali od smijeha te, otkrivši zlatni rudnik, nastavili s rešetanjem.Otkrilo se, naime, da nema pojma ni što je los, jak i ljama, no kad su došli do pande i čovječje ribice, Orneli više nije bilo smiješno jer je za njih ipak čula. U pokušaju obrane, pozvala se na prethodne sezone BB-a u kojima neki nisu znali što je to PDV. No, također je izvalila da se ne razumije u te 'male' životinje, što je opet izazvalo buru smijeha.

Zaključili su da je najbolje da joj na kraju showa poklone ispunjeni album 'Životinjsko carstvo', na što je Ornelica uzvratila da će si sličice sama skupiti.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu