uvijek je tip-top

Opušteno izdanje: Minea pokazala kako izgledaju njezini trenuci bez šminke i štikli

06.09.2022 u 14:20

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme pjevačica i voditeljica privlači pažnju svojim smjelim modnim odabirima a uvijek je vidimo savršeno skockanu, bilo da je riječ o koncertima ili dok radi emisiju 'In Magazin'. Privatno ne stavlja puno make upa, a odjeva se puno ležernije od minica, haljina i visokih potpetica

Renata Končić Minea je mnogima jedno od najdražih lica s televizijskih ekrana. Očarava osmijehom, uspješno prkosi starenju i doista oduzima dah svojim izgledom.

Na račun prirodnog izgleda stižu joj brojni komplimenti, nerijetko joj pratitelji pišu da je kao supermodel. Pjevačica i voditeljica sada bez zadrške može reći i da je i sama napokon zadovoljna svojim izgledom pa rado je pokazala i svoje 'ne sređeno' izdanje. 'Rijetki trenuci... Bez šminke, bez štikli, bez sto obaveza', opisala je fotografiju na kojoj zapravo izgleda vrlo chic. Na bijeli top nabacila je svijeto plavi sako, odjenula traperice poderanog izgleda i bijele tenisice.

Minea je priznala da je veliki gurman, koji jako voli kuhati i da cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom je, kazala je, prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest.

'Zadnjih godina znam što smijem jesti, a što ne. Nema nekih konkretnih dijeta, ali trudim se jesti zdravo. Uz to idem i na vježbanje tri puta tjedno otkako su se otvorile teretane. Prije toga išla sam tri puta tjedno na Jarun i kombinirala brzo hodanje s trčanjem. To me spašavalo u pandemiji, pronašla sam svoj ispušni ventil. Kad se opustim s prehranom i tjelovježbom, to se na meni odmah vidi, ali ima mjeseci u godini kad si dam oduška', izjavila je ranije za Večernji list.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX