MANEKENKA SE BRANI

Optužili je za niz plastičnih operacija, a Hailey Bieber im odbrusila: 'Ništa nisam dirala na svom licu’

22.05.2020 u 11:51

Bionic
Reading

Uspoređujući njezine fotke iz rane mladosti, iz doba kada je tek ušetala u modni svijet, te današnje kada je dobro poznato ime, mnogi su zaključili kako Hailey Bieber današnji izgled može zahvaliti estetskim kirurzima, na što im je ona žestoko odbrusila

Iako se vidi značajnija promjena u njezinu odrastanju, manekenka Hailey Baldwin tvrdi da je samo riječ o jakom make up-u i dobrom photoshopu. Naime, suprugu pjevača Justina Biebera nedavno su fanovi putem online kanala prozvali zbog velikih promjena na licu, koje su navodno rezultat odlaska plastičnom kirurgu.

Međutim, poznata plavuša brani se i ističe da su sve to samo puka nagađanja bez ikakvih dokaza.

‘Prestanite u svojim usporedbama koristiti obrađene fotografije na kojima nosim profesionalni make up. Ja tako ne izgledam u stvarnosti. Ništa nisam dirala na svom licu, pa ako već imate potrebu uspoređivati moj izgled s 13 i 23, barem koristite realne fotke koje nisu ludo obrađene u photoshopu’, žestoko je na svom Twitter profilu poručila manekenka i model.

  • +4
Hailey Baldwin kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / Acepixs / Profimedia

Kroz godine, Hailey je promijenila boju kose, izgled obrva pa zaista izgleda kao velika promjena njezin današnji look. Međutim, mnogi ističu kako je njezina gornja usnica danas znatno punija nego onda, te tvrde da je jedini razlog za to popunjavanje filerima, koji su inače posljednjih godina iznimno popularni u svijetu i kod nas. Riječ je o zahvatu koji se odrađuje injekcijom i čiji je rezultat vidljivih narednih šest mjeseci.