NISU ŠTEDILI NOVAC

Novo ljubavno gnijezdo Justina i Hailey Bieber: Slavni par je za svoj novi dom iskeširao paprenih 229 milijuna kuna

12.03.2020 u 16:53

Bionic
Reading

Omiljeni američki pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber upravo su se počastili novim domom iz snova za koji su morali posegnuti duboko u džep i iskeširati paprenih 229 milijuna kuna

Američka pop zvijezda Justin Bieber i njegova supruga, manekenka Hailey Bieber odlučili su okrenuti novu životnu stranicu te kao mnoge estradne zvijezde dubokog džepa zamijeniti svoj sadašnji dom nešto većom i raskošnijom nekretninom.

Nakon što je lansirao svoj novi album 'Anti-Valentine' i objavio nekoliko novih pjesama koje su ostvarile veliki uspjeh kod publike, 26-godišnji pjevač i tri godine mlađa manekenka, koji su se 2018. zakleli na vječnu ljubav, a potom u rujnu 2019. održali drugo vjenčanje za obitelj i prijatelje, odlučili su se počastiti s raskošnom vilom na Beverli Hillsu za koju su iskeširali vrtoglavih 229 milijuna kuna.

  • +11
Novi dom Hailey i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Riječ je o impresivnom imanju koje je nekad pripadalo Madonni. Kraljica popa u ovoj je vili živjela cijelo desetljeće prije nego ju je odlučila prodati novom vlasniku 2013. godine. Investitor koji ju je tada kupio preuredio ju je u cjelosti i godinu kasnije na njoj zaradio 7,5 milijuna dolara.

Nekretnina veličine 1.125 metara kvadratnih ima devet spavaćih soba i čak 14 kupaonica, kao i zasebnu kuću za goste koja se nalazi na imanju. Osim uobičajenih prostorija, u kući se nalazi i kino u kojem će Bieberi moći ugostiti 15 ljudi te velika teretana, dok se u dvorištu nalaze neizostavni bazen i teniski teren.