UŽIVA U MLADOSTI

Hailey Bieber otkrila kako ne planira skoro ostati trudna

13.04.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Mlada manekenka Hailey Bieber nedavno je otkrila kako djeca još nisu u kartama te da redovito uzima kontracepcijske tablete

Hailey Bieber nedavno je za britanski časopis Glamour izjavila kako ne planira skoro ostati trudna te da pije kontracepcijske tablete.

'Nemam menstruaciju, no još uvijek imam simptome PMS-a što utječe i na moju kožu. Moja koža je zapravo bolja u Kanadi gdje je čišći zrak. Ten mi se uvijek pokvari kad sam u New Yorku ili u Los Angelesu', rekla je 23-godišnja Hailey Bieber.

Manekenka je dodala kako joj i putovanja predstavljaju problem u brizi za kožu. Iako se uzda da joj dobar san poboljša kvalitetu kože, Hailey Bieber koristi i neke proizvode bez mirisa jer pati od dermatitisa oko usta.

'Imam dermatitis oko usta pa mi određeni proizvodi iritiraju kožu, stvaraju mi osip koji svrbi oko usta i očiju', rekla je manekenka.

Bračni par Bieber trenutno je u samoizolaciji u svojoj vili u Kanadi. Iako ne planiraju ubrzo imati djecu, Bieberi definitivno žele jednog dana imati potomke. Poznato je da se Justin nada curici, no rekao je da odluku koliko će djece imati prepušta Hailey jer se radi o njenom tijelu.

  • +11
Novi dom Hailey i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia