POTRESNE SNIMKE

Oprah Winfrey u šoku: Blatna bujica i vatrena stihija okružile joj dom

10.01.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Ove nedjelje 7. siječnja slavna voditeljica nije krila sreću zbog počasne nagrade za životno djelo, koja joj je dodijeljena na Zlatnim globusima, a samo dva dana kasnije Oprah Winfrey u strahu je za svoj dom, ali i živote ostalih koji žive u Montecitu

Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa slavna Oprah Winfrey nije krila ponos i sreću. Primajući nagradu Cecil B. DeMille za životno djelo, počasnu nagradu koja se dodjeljuje za izvanredne doprinose u svijetu zabave, Oprah je rekla kako joj je iznimna čast to što je prva Afroamerikanka kojoj je pripala ova nagrada i prisjetila se osjećaja koji su je preplavili kada je kao mlada djevojka gledala Sidneyja Poitiera kako osvaja nagradu za najboljeg glumca 1964. godine.

Ipak, njezina sreća nije dugo trajala. Samo nekoliko dana nakon ovog događaja potresne scene zatekle su je u gradu Montecitu, u kojem se nalazi i njezina kuća. U utorak 9. siječnja Oprah se probudila u svom domu, a pogled kroz prozor ukazivao je na vatrenu stihiju koja je pogodila njezino susjedstvo, ali i blatne bujice koje su stigle i u njezino dvorište te uništile susjedovu kuću.

  • +56
Blatna bujica izazvala kaos u južnoj Kaliforniji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na svom Instagramu Oprah je objavila uznemirujuće snimke na kojima se vidi i helikopter koji nadlijeće to područje. 'Pogledajte koliko je duboka ova blatna bujica. Molim se za sve', napisala je Oprah.

Montecito je inače poznat kao grad u kojem su svoje domove kupila neka od najvećih imena iz zabavne industrije. Osim Oprah, putem društvenih mreža oglasio se glumac Rob Lowe, voditeljica Ellen DeGeneres, ali i manekenka Bella Hadid koja je odrasla upravo u tom gradu.