NOVI LOOK

Oprah Winfrey napravila transformaciju imidža o kojoj svi pričaju

16.07.2017 u 14:27

Bionic
Reading

Za potrebe novog filma 'A Wrinkle in Time' koji se u kinima očekuje početkom ožujka iduće godine, slavna voditeljica Oprah Winfrey morala je drastično promijeniti imidž. Evo kako joj stoji plava kosa

Oprah Winfrey još nismo vidjeli u ovakvom izdanju. Popularna voditeljica za potrebe filma 'A Wrinkle in Time' drastično je promijenila imidž te svoju crnu kosu zamijenila platinasto plavom. U filmu fantazije snimljenom prema dječjem klasiku iz 1963. godine autorice Madeleine L'Engle, Oprah Winfrey glumit će jednu od tri nebeska bića koje djeci pomažu u njihovoj avanturi životi.

'Kada mi je Ava rekla da se radi o ulozi jedne od najmudrijih žena u svemiru, tko bi takvo što mogao odbiti', komentirala je kroz smijeh Oprah Winfrey svoje pregovore s redateljicom Avom DuVernay koja slavnu voditeljicu, čini se, nije morala dugo nagovarati.

Radnja filma kojeg u kinima očekujemo početkom ožujka 2018., prati opasnu pustolovinu djevojčice Meg koju utjelovljuje glumica Storm Reid te njezina brata i prijatelja koji zajedno pokušavaju pronaći Megina oca (Chris Pine), znanstvenika kojeg su zarobile mračne sile.

Oprah Winfrey i Reese Witherspoon promijenile imidž za ulogu u novom filmu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Voditeljica popularne istoimene emisije 'The Oprah Winfrey Show' koja u filmu ima ulogu dobrog nebeskog bića, izgleda neprepoznatljivo, no nije jedina koja je za potrebe filma morala promijeniti imidž. U novoiščekivanom kino spektaklu snimanom na Novom Zelandu pojavljuje se i glumica Reese Witherspoon, kao i njezin glumački kolega i komičar Zach Galifianakis.