LIJEPE RIJEČI

Oprah Winfrey nahvalila Meghan Markle: 'Ona je topla, sjajna, draga i mila osoba'

11.04.2019 u 21:28

Bionic
Reading

Slavna američka voditeljica Oprah Winfrey jedna je u nizu javnih osoba koje je stala na stranu obrane vojvotkinje Meghan Markle i osudila medije koji pišu neistine o njoj. Oprah se osvrnula i na svoje novo prijateljstvo s Meghaninom majkom, ali i pojasnila detalje nadolazećeg projekta koji planira s princem Harryjem

Tijekom svog razgovora u studij u CBS-ove emisije 'This Morning' Oprah Winfrey otkrila je kakve odnose ima s britanskom kraljevskom obitelji, objasnila što to planira organizirati s princem Harryjem ali i nahvalila njegovu suprugu Meghan Markle.

'Mislim da je krivo prikazana u medijima i smatramo to jako nepoštenim. Da je ljudi zaista upoznaju, shvatili bi znali bi da ona nije samo sve što je vidimo u njenom gracioznom i dinamičnom držanju vojvodskog položaja, već samo jedno divno, toplo, drago biće puno ljubavi', rekla je Oprah te ponovno dodala kako je ljuta zbog tog nepoštenog pristupa.

Vojvotkinja od Sussexa posljednje dvije godine otkako je s princem Harryjem ne može izbjeći uvijek budnom oku medija, pa ne čudi da u moru članaka o njoj ima i onih ne pretjerano laskavih.

Nije Oprah jedina koja je shvatila da medijski prikaz 37-godišnje vojvotkinje nema nikakve veze s realnošću, pa je nedavno i glumac George Clooney rekao što misli o toj temi.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Smatram da je malo nepravedno kako se mediji odnose prema njoj. Vidio sam već svašta, kad se mediji okome na nekoga iz prilično smiješnih razloga. Čini mi se pomalo nepravedno da se mediji prema vojvotkinji tako odnose s obzirom na to da nije napravila ništa osim što živi svoj život. Zapravo je vrlo draga i pametna mlada žena i oni su krasan par. Većinu toga može se jednostavno ignorirati, no ponekad mediji mogu biti vrlo neugodni', komentirao je svojedobno Clooney.

Jedna od najmoćnijih žena svijeta, Oprah dotakla se i svog odnosa s Meghaninom majkom Dorijom Ragland koju je prvi puta upoznala na kraljevskom vjenčanju u svibnju prošle godine. Podsjetimo, nedavno su gospođu Ragland paparazzi uhvatili na izlazu iz kuće slavne voditeljice noseći veliku vreću nalik daru. Zbog toga se i Oprah našla na meti kritika, osudili su je da potkupljuje Doriju za intervju.

  • +3
Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ona je odlična instruktorica joge, stoga sam je pozvala kod sebe da me nauči nekim tehnikama. Dakle u jednoj od vrećica koje je nosila bili su rekviziti za jogu, a u drugoj kumkvati (vrsta južnog voća iz roda agruma, nalik malim narančama). Dorija je rekla kako voli to voće, a ja u vrtu imam stablo na kojem rastu pa sam joj zapakirala nekoliko za doma' , objasnila je Oprah. Winfrey se dotakla i svog prijateljstva s mladim princem Harryjem naglasivši kako joj je sam ponudio pomoć oko projekta o mentalnom zdravlju.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kada sam upitala Harryja što smatra gorućim problemom u svijetu on je odgovorio: Dva su problema, jedan je klimatske promjene i mentalno zdravlje. Zbog toga smo brzo našli zajednički jezik i rekao je da mi stoji na raspolaganju za bilo kakvu pomoć oko filma.'